VRAPČE CENTAR: NOVOUREĐEN STAN S 3 SPAVAĆE SOBE I PARKINGOM, 74,23 m2

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrapče, Podsused - Vrapče, Grad Zagreb

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas je aktivan od 22.12.2023.
Oglas pregledan: 492 puta
Šifra oglasa: 5585830

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 74,23 m²
Grijanje: plin etažno
Ulica: Bolnička cesta
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1996
Garaža: parkirno mjesto
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Opis
 
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
Đurđica, tel.: 092 35 45 200
 Ovaj prostrani stan nalazi se  u visokom prizemlju veće kuće s ukupno pet (etažiranih) stanova sagrađene prije tridesetak godina te malo korištene. Sada je kompletno dovršena, postavljen je novi krov, ugrađena PVC stolarija s komarnicima i el. podizačima, podno grijanje u kupaonicama, izvedene nove instalacije, uvedeno plinsko etažno centralno grijanje s kondenzacijskim bojlerima, postavljeni troslojni hrastovi parketi, klima uređaji, portafon, nove ograde na balkonima i termo fasada.
Stan je potpuno obnovljen (osim kupaonice gdje će izgled sanitarija i vrstu keramike moći birati kupac do određenog cjenovnog ranga) te se sastoji od ulaznog predsoblja i hodnika, velikog dnevnog boravka otvorenog plana s dijelom za kuhinju i blagovaonicu (više od 30 m2), tri povelike spavaće sobe, kupaonice s prozorom i dodatnog toaleta.  Grijani prostor stana iznosi 68,40 m2. Uz stan se u suterenu nalazi spremište od 5 m2, uređeno i opločeno a  uz kuću je vanjsko parkirno mjesto veličine  16,40 m2. Na polukatu je izlaz na zajedniču terasu od 40 m2 kojom se mogu koristiti svi stanari.
Lokacija je izvrsna jer je stan nedaleko centra Vrapča pa su tako svi sadržaji u krugu od oko 300 metara (stanica gradskog vlaka, više autobusnih linija u raznim pravcima, osnovna škola, dječji vrtići, dom zdravlja, ljekarna, pošta, trgovački centri te druge zanatsko uslužne djelatnosti), a ipak je mirno okruženje s puno zelenila.Stan je osobito pogodan za veću obitelj jer pruža potreban  komfor te nisu potrebna dodatna ulaganja.Vlasništvo je uredno te je moguća kupnja kreditom banke.Cijena je fiksna.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga