VISOKO KVALITETNI NOVOUREĐENI OBITELJSKI STAN NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 5814164

Cijena:
247.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 61,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2008
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

U Šijani se nalazi ovaj visoko kvalitetan i uređen stan površine od 61 m2. Nalazi se na drugom katu stambene zgrade. U stanu se nalazi jedna opremljena kupaonica, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak, ostava, te po mjeri rađena kuhinja iz koje se izlazi na terasu. Stan posjeduje svoje parkirno mjesto. Stepenište je obloženo granitom. Brojilo struje je odvojeno. Postavljena jePVCstolarija sa duplim staklom, na prozorima su ugrađeni i komarnici. Sustav za grijanje i hlađenje je reguliran preko dvije jedinice klima uređaja. Fasada zgrade posjeduje termoizolaciju 10 cm. Stan se prodaje potpuno namješten. Lokacija je mirna bez suvišne buke, s pogledom na zelenilo.

Navedena nekretnina obzirom na svoju lokaciju, visokokvalitetnu gradnju, stambenu površinu blizinu svih popratnih sadržaja (poput trgovina, ljekarni, škole, vrtića itd.) predstavlja budućem vlasniku veoma zanimljivu, kvalitetnu, profitabilnu nekretninu kako u smislu obiteljskog života isto tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga