Vinkuran, PRVI RED DO MORA, luksuzno uređen stan+privatni bazen

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vinkuran, Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 11.11.2023.
Oglas pregledan: 452 puta
Šifra oglasa: 5520714

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 97,58 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Energetski certifikat: B
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Vinkuran je naselje poznato još u vrijeme starih Rimljana, smješteno u okolici Pule, zapadno od ceste Pula-Premantura, iznad Vinkuranske vale. Sjeverozapadno od Vinkurana nalazi se istoimeni najstariji istarski kamenolom, poznat i kao Cave Romane gdje se kamenje dobivalo iz krednih donjocenomanskih vapnenaca. U zadnjih nekoliko godina ovo mjesto zbori kao jedno od najpoželjnijih i za održavanje mnogobrojnih koncerata, te se ujedno održavaju i kazališne predstave i filmske projekcije te razna druga događanja na otvorenom.
Na jedinstvenoj lokaciji, direktno uz more, nalazi se komforan stan u prizemlju zgrade, korisne površine 97,58 m2, pomno osmišljen u svakom detalju, uz skladno planiran prostor i detaljima koji doprinose ugođaju modernog života. Čine ga hodnik, dnevni boravak, kuhinja+blagovaonica, tri spavaće sobe, jedna kupaonica, dodatni wc i prostrana terasa.
U dvorištu se nalazi prostrani bazen koji pripada isključivo stanu.
Parking je osiguran u dvorištu zgrade.
Stan se prodaje kompletno novoopremljen i namješten s puno prekrasnih detalja.
U cijelom stanu je postavljena keramika prve klase, klima sustav za hlađenje i grijanje u dnevnom boravku i spavaćim sobama ( ukupno četiri ), te dodatno postavljen kamin na drva, koji se savršeno uklapa u interijer, te pruža najbolji ambijent i atmosferu prostora.
Stan smješten u slikovitom ribarskom naselju, izvrstan je za obiteljski život, a također se može iznajmljivati u turističke svrhe ljeti.
Dobra prometna povezanost, do većeg trgovačkog centra i do centra Pule udaljen je 5 minuta vožnje, a tu su još u blizini i sportska lučica, nogometno igralište, teniski tereni, škola, dječji vrtić, trgovine...
Za više dodatnih informacija stojimo Vam na raspolaganju!
[email protected] ili + 385 95 2777 177
 
 
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga