VELIKA GORICA, NOVOGRADNJA, 73,2 m2, 1.KAT, 4-SOB STAN, BEZ PROVIZIJE

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pionirsko naselje, Velika Gorica, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas je aktivan od 11.04.2023.
Oglas pregledan: 1294 puta
Šifra oglasa: 5247687

Cijena:
197.640 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 73,20 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

***KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJUHRVOJE (095 5090 569)e-mail: [email protected] prodaji je vrhunsko kvalitetan stan (br. 08) u novogradnji, na 1. katu (od 5), veličine 73,20 m2,  u stambenom kompleksu koji sadrži 48 stambene jedinice.
Ovaj prostrani stan veličine 73.20 m2 idealan je za obitelj koja traži ugodan i moderan životni prostor. Dnevni boravak spojen sa kuhinjom i blagovaonom stvara prostranu i otvorenu atmosferu, a izlaz na lođu omogućuje uživanje u prekrasnom pogledu na prirodu i zelenilo. Stan sadrži tri spavaće sobe, što je savršeno za veću obitelj ili za one koji žele imati dodatni prostor za goste ili ured. Dvije kupaonice i hodnik s predsobljem daju dodatnu funkcionalnost ovom stanu, a orijentacija na dvije strane omogućuje obilje prirodne svjetlosti koja stvara ugodnu atmosferu u prostoru.
Stan je opremljen vrhunskim i kvalitetnim materijalima, vrhunskim keramičkim pločicama, hrastovim parketima, klimama, dizalicama topline te vrhunskom vanjskom alu stolarijom.
Navedeni kompleks se sastoji od četiri ulaza, pet katova, te se na svakom katu nalazi 2-3 stana, što daje budućim stanarima privatnost i ugodnost i praktičnost stanovanja. Bešumni lift se nalazi u svakom ulazu, te je iz garaže mogući dolazak do svakog kata.U podzemnoj etaži se nalaze garažna parkirna mjesta, dok se u prizemlju objekta nalaze pojedinačne garaže. Oko zgrade na razini prizemlja se nalaze vanjska nenatkrivena parkirna mjesta.Uz kupnju stana obavezna je kupnja dva parkirna mjesta po Vašem izboru koja se dodatno naplaćuju.Zgrada se nalazi u mirnom naselju u Velikoj Gorici, u neposrednoj blizini osnovne škole, vrtića, raznih supermarketa, ambulante, javnog prijevoza te svih ostalih društvenih sadržaja potrebnih za život.Velika Gorica zbog dobre povezanosti sa Zagrebom (15 min), zračnom lukom (5 min), poslovnom zonom Buzin (7 min), zagrebačkom obilaznicom/autoputom (7 min), te zbog izrazito mirnog i urednog okoliša  zadnjih nekoliko godina je najprivlačnija destinacija za mlade obitelji, te za poslovne subjekte.
 
U ponudi imamo također stanova različite kvadrature i katova.Cijena navedenog stana iznosi 2605 eura po m2 s uključenim PDV-om, te kupac NE PLAĆA agencijsku proviziju, niti porez na kupnju nekretnina, tj oslobođen je svih daljnjih troškova.
ZAVRŠNA OBRADA:
Vrhunska talijanska keramika velikoplošnog formata (60x120) bit će korištena za podove kuhinje, podove i zidove kupaonice. Kupaonice će sadržavati tuš-kade/kade, umivaonike i WC školjke visokokvalitetnih proizvođača, a također će imati niskošumni ugradbeni kotlić. Ograde lođa bit će čelične i antracit boje. U stanovima će biti višeslojni hrastovi parketi prve klase od Galekovića, postavljeni kao brodski pod, a parketne lajsne bit će bijele boje. Ulazna vrata bit će protuprovalna i protupožarna visoke kvalitete, a unutarnja stolarija bit će bijele boje A klase s sobnim vratima visine 210 cm i skrivenim pantima. Stambene jedinice sadržavat će prozore, balkonska vrata i staklene stijene izvedene iz ALU konstrukcije u Ralu 7016, Low-E ostakljenih 3 izo staklom 4/12/4/12/4mm s niskim koeficijentom prolaza topline (U ≤ 1,00 W/m2K). Kao zaštita od sunca koristit će se toplinski izolirane aluminijske rolete i aluminijske žaluzine s elektro-motorom za staklene stijene. Ulazna vrata i prozori zajedničkog dijela bit će izrađeni iz plastificiranih aluminijskih profila s prekinutim toplinskim mostom i ostakljeni IZO staklom. Unutarnje i vanjske klupčice bit će izrađene od prvoklasnog kamena.
Zgrada
-se sastoji od podzemne etaže s parkirnim mjestima, prizemlja s pojedinačnim garažama te pet katova sa stambenim jedinicama. Građena je od mješovite armirano-betonske konstrukcije na AB temeljnoj ploči, a osnovni konstruktivni sustav sastoji se od poprečnih i uzdužnih AB zidova. Fasadni zidovi su izvedeni iz vune debljine 15 cm + silikonske žbuke u boji koju je odredio arhitekt. U prizemnoj etaži, fasadna obloga bit će dekorativna slip opeka. Unutarnji konstruktivni i pregradni zidovi bit će završno ličeni bijelom bojom, a unutar stambenih jedinica bit će prisutni gips-kartonski pregradni zidovi tipa W112.Zajednički prostori u zgradi obuhvaćaju ulazni prostor, stubišta i garaže. Ulazni prostor i stubišta su izrađeni od prvoklasnog kamena, a ograde stubišta su izrađene od antracit čelika. Dizala u zgradi su Schindler ranga, te su bešumna. Zidovi garaža su gletani i obojani bijelom bojom, a podovi su prekriveni protuprašnim premazom. Garažna vrata su daljinski upravljana, a cijela garaža je toplinski i požarno izolirana prema stambenim prostorima.
Za grijanje zgrada će biti korištena dizalica topline zrak-voda proizvođača Daikin. Svaki stan će imati svoj odvojeni sustav s vanjskim jedinicama smještenim na ravnom krovu, na koji se izlazi iz prostora stubišta. Osnovni sustav grijanja u stanovima bit će podno grijanje, a regulacija će biti putem ugrađenog sobnog termostata. Sustav hlađenja i dogrijavanja bit će split sustav izveden pomoću dizalice topline zrak-zrak. Klima uređaji će biti ugrađeni u dnevnim boravcima, a moguće je ugraditi dodatne klima uređaje za što je predviđeno mjesto za vanjske jedinice. U kupaonicama će biti ugrađeni dodatni električni radijatori.
Električna instalacija u zgradi
-bit će kombinirana, a materijali za ugradnju bit će klasični i betonski. Glavni priključni ormar bit će smješten na pročelju zgrade, a razdjelni ormari za stambene jedinice na stubištima. Predviđen je dovoljan broj utičnica i prekidača prema rasporedu svakog tipa stana. Proizvod koji će se koristiti je tipa \"TEM\", bijele boje, s PVC maskom. Pozicije svih rasvjetnih tijela su određene elektro-projektom, te će se sukladno projektu izvesti instalacija, te ugraditi žarulje. Za zajedničke dijelove zgrade dobava i montaža rasvjetnih tijela će se izvesti sukladno projektu.
Zgrada će imati jedinstveni antenski sustav koji će biti smješten na krovu objekta. Na antenskom stupu predviđene su antene za zemaljske i satelitske programe. Za svaki stan je predviđen digitalni portafonski sustav.
Prodavatelj zadržava pravo izmjene navedenih materijala i opreme pod uvjetom da se zadrži kvaliteta
 
Za sva dodatna pitanja te dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Kontakt:095 5090 569 (HRVOJE)e-mail: [email protected]*KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga