Valbandon, jednosoban stan na I. katu, blizina plaža

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 01.03.2024.
Oglas pregledan: 249 puta
Šifra oglasa: 5764855

Cijena:
168.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 59,01 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Energetski certifikat: B
Stanje nekretnine: potrebna adaptacija
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Valbandon je turističko mjesto smješteno na samoj obali južne Istre, a ono što ga čini idealnim odredištem je činjenica da se nalazi u neposrednoj blizini grada Pule i kampa \"Bi Village\", također i nacionalnog parka Brijuni-koji je jedan od ljepših prirodnih fenomena, gdje se osjeti veličanstveni sklad čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. 
Valbandon se proteže uz morsku obalu od Puntižele do Svetoga Lovre te u unutrašnjosti, gdje je posljednjih desetljeća niklo novo naselje.
U jednom od tih naselja smjestio se klasičan jednosoban stan od 59,01 m2, na I. katu održavane zgrade. Čine ga: hodnik, dnevni boravak+blagovaonica+kuhinja, spavaća soba, kupaonica i terasa.
Od detalja možemo istaknuti galeriju u dnevnom boravku, koju budući kupac može iskoristiti po svojim željama i potrebama.
Za grijanje stana omogućeno je podno grijanje, te je dodatno postavljen jedan klima uređaj.
Osim što je stan sunčan i pun svijetla za ugodan život, idealan je za iznajmljivanje u vidu turističkog najma tijekom turističke sezone, također i za najam studentima tokom zime.
Nalazi se na odličnoj poziciji, blizu svih važnijih sadržaja, od dobre prometne povezanosti, marketa, javnog pijevoza i plaža. Stoga ova kombinacija kulturnih i ugostiteljskih sadržaja čini ovu nekretninu vrlo poželjnom za različite interese.
Stan se prodaje u stanju kakav je na slikama.
Za sve detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju!
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga