Umag okolica, novogradnja, prostrani stan sa krovnom terasom

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 22.03.2024.
Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5800615

Cijena:
477.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 100,91 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Istra, Umag okolica

Prodaje se moderan dvoetažni stan sa krovnom terasom 300m od mora u okolici Umaga.

Stan se proteže kroz 1.kat i 2.kat novoizgrađene manje stambene zgrade sa 4 stambene jedinice. Površina stana iznosi 100.91 m2. Na 1.katu se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonica, hodnik, natkrivenog ulaza i spremište. Unutarnjim stepenicama se dolazi do 2.kata gdje se nalazi radna soba koja se može višenamjenski iskoristiti, kupaonica i prostrana terasa. Površina terase iznosi 55 m2, od kojih je 20 m2 natkriveno. Terasa je idealna za uživanje u toplim ljetnim mjesecima, a na njoj se nalazi i hidromasažna kada. Na terasi su sprovedene instalacije i za ljetnu kuhinju. S jedne strane terase se pruža pogled na more, a sa druge strane se pruža pogled na zelenilo. Stan se grije putem klima uređaja i podnog grijanja sa toplinskim pumpama. U izgradnji stana su se koristili kvalitetni materijali, a stan karakterizira velika upotreba staklenih stijena i moderan dizajn. Na krovu je napravljena priprema za solarne panele. Stan se prodaje u fazi ključ u ruke (gotovi podovi i sanitarije, bez namještaja). Stan ima zaseban ulaz. Pored stana se nalaze 2 parkirna mjesta u vlasništvu stana sa pripremom za autopunjač.

Stan se nalazi na traženoj lokaciji, udaljenoj svega 300m od lijepih i uređenih plaža. U neposrednoj blizini stana se nalaze šetnice, biciklističke staze, restorani, kafići, trgovine i razni drugi sadržaji. Centar Umaga je udaljen svega nekoliko minuta vožnje.

S obzirom da se radi o prostranom i luksuznom stanu na atraktivnoj lokaciji, stan je idealan za odmor i turizam, ali i za cjelogodišnje stanovanje.

ID KOD AGENCIJE: 18

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga