TROSOBNI STAN SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Lovran, Primorsko-goranska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5792447

Cijena:
389.999 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 110,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Šarmantni gradić Lovran pravi je mediteranski zavodnik uskih uličica i kamenih kuća gdje se prošlost i sadašnjost spajaju u jedinstvenu energiju koja osvaja na prvipogled. Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, zdravom morskom zraku,mirisu lovora po kojem je i nazvanLovrante 12 km dugom obalnom šetnicomLungomarekoja ga povezuje s ostalim mjestima opatijske rivijere omogućili su snažni razvoj turizma

U ponudi je stan u samome centru Lovrana na 50 metara od šetnice i mora. Stan od 110 m2 u staroj vili, sa pogledom na Kvarnerski zaljev, sastoji se od prostranog hodnika, kuhinje, tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta, dvije tavanske prostorije, a stanu u suterenu pripada drvarnica te dodatna drvarnica u prizemlju zgrade. Grijanje je uz pomoć jedinice klima uređaja i peći na drva.

Vrlo vrijedna i interesantna nekretnina zbog svoje fantastične lokacije, pogleda, površine i iskoristivosti pruža visoki potencijal budućem vlasniku za komotan obiteljski život ili pak preinaku i mogućnost bavljanje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istoga.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga