Ovaj oglas je istekao!

Trosoban stan u Vodicama s pogledom na more, novogradnja, 138,83 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5855011

Cijena:
497.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Trosoban stan u Vodicama s pogledom na more, novogradnja, 138,83 m2
Trosoban stan u Vodicama s pogledom na more, novogradnja, 138,83 m2

Trosoban stan s pogledom na more u Vodicama, smješten na prvom katu elegantne zgrade u izgranji, predstavlja idealan dom za uživanje u luksuznom životnom stilu. S ukupno 138,83 m2 prostora, od čega 114,20 m2 čini stambeni prostor, ovaj stan osvaja svojom prostranom unutarnjom raspodjelom.

Orijentiran prema jugoistoku, obuhvaća dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, kupaonicu, tri spavaće sobe, toalet, vešeraj, dvije kupaonice, dva hodnika i natkrivenu terasu površine 24,63 m2.

Stan je opremljen klima uređajima u svakoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku, komarnicima na prozorima te električnim podizačima roleta. Dodatni dodaci poput podnog grijanja u kupaonici i hodniku pružaju dojam luksuza i udobnosti.

Kvaliteta gradnje vidljiva je u modernom izgledu zgrade i upotrebi visokokvalitetnih materijala. Zgrada je opremljena staklenom ogradom, stiropor fasadom, protuprovalnim ulaznim vratima te visokokvalitetnim keramičkim oblogama.

Ova nekretnina nudi dodatne pogodnosti, uključujući pripadajuće spremište u podrumu površine 18,37 m2, parkirno mjesto u dvorištu zgrade, lift, spremište i garažu, čineći svakodnevni život izuzetno praktičnim.

Smještaj stana, svega 430 m udaljen od obale i popularne šetnice koja vodi do Tribunja, čini ga savršenim izborom za one koji cijene luksuz, udobnost i blizinu mora. Svi potrebni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini, a centar Vodica udaljen je samo nekoliko minuta vožnje.

Useljenje je predviđeno od 1. rujna.

Ova nekretnina pruža priliku za vrhunski životni stil, sjajnu kombinaciju elegancije, funkcionalnosti i blizine mora. Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Uz stan, u ponudi je još i garažno mjesto:

1. Garažno mjesto oznake PM15 iznosi 32.000€

Grad Vodice, smješten 11 km sjeverozapadno od Šibenika, pruža izvrsne uvjete za nezaboravan i aktivan odmor. Kao najveće turističko središte regije, grad je domaćin mnogim zanimljivim festivalima, sajmovima i manifestacijama, ali se nude i raznolike mogućnosti za individualne sportske aktivnosti i rekreaciju. Također, Vodice su mjesto gdje se može živjeti tijekom cijele godine obzirom da ima sve sadržaje potrebne za život.