Ovaj oglas je istekao!

Trosoban stan od 80 m2 s terasom od 40 m2, novouređeno, mirna ulica

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gajnice, Podsused - Vrapče, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas pregledan: 498 puta
Šifra oglasa: 5759172

Cijena:
190.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 89,33 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 2
Energetski certifikat: B
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se trosoban stan površine 80 m2 u Gajnicama, u ulici Orešje. Nalazi se na 1. katu zgrade u kojoj se nalaze ukupno 2 stana. Površina grijanog prostora stana iznosi 80 m2, a stanu još pripada i terasa površine 40 m2. Uz stan je obavezno kupiti garažu od 51 m2. Cijena stana bez garaže iznosi 190.000€. U zgradi se prodaje i četverosoban stan od 115 m2 s garažom od 33 m2.
 
Stan je odličan za obitelj s djecom te nekoga tko voli biti u mirnom dijelu Zagreba okružen prirodom, a opet ne daleko od bitnih sadržaja. Zgrada se nalazi u slijepoj ulici.
 
Sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, kupaonice, 2 toaleta, vešeraja, spremišta i ostave. pristup velikoj terasi moguć iz boravka i jedne spavaće sobe. S terase se pruža lijepi pogled na zelenilo i ostale kuće.
Napomena: Tlocrt na slikama ne prikazuje potpuno stvarnu situaciju jer je došlo do manjih preinaka u prostoru.
 
Godine 2023. napravljena potpuna renovacija objekta i samog stana: promijenjeno krovište i postavljena nova izolacija, postavljeno 10 cm stiropora na fasadu, promijenjene sve instalacije za plin, struju i vodu, postavljen novi pod u sobama i pločice u kuhinji, kupaonici i hodniku, promijenjena sva unutarnja i vanjska stolarija (PVC s dvoslojnim staklima). Garaža također kompletno adaptirana i nanovo opremljena.
 
Grijanje je centralno etažno plinsko. Odvojena brojila za plin, struju i vodu. Ima dva klima uređaja (boravak i soba).
 
Vlasništvo uredno. Etažirano. Moguća kupnja putem kredita. Energetski razred B/A. Zbog ovakve energetske učinkovitosti u banci nude NIŽE kamatne stope.
 
Garaža (na tlocrtu plava) ima pipu, struju i toalet s umivaonikom. Vrata garaže su na daljinsko upravljanje. Ulazna visina iznosi 1,9 m. Garaža je dugačka i široka te ima puno dodatnih prostorija koje mogu služiti za skladištenje stvari i alata. Moguće parkirati jedan normalan auto i manje vozilo veličine Smart-a ili motore.
 
Svim svojim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju stambenog kredita.
 
Za sve dodatne informacije kao i dogovor oko razgledavanja nazovite na broj 095/3939-759 – Fran
 
Želite li znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?
Otkrijte sve to i još mnogo više u “LIBELINOM ŠTREBERAJU”.
Kliknite na link i započnite svoje istraživanje:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLj2BsZlnaUKjOtSIHX9vVhCxBHC1MIl9y