Trosoban stan od 48 m2 s vrtom od 48 m2 i parking mjestom, Rudeš

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rudeš, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 23.03.2024.
Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5801707

Cijena:
189.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 55,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2008
Energetski certifikat: B
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Sve dodatne informacije na broj 091/37 37 397 - Želimir Horvat
 
Prodaje se trosoban stan u visokom prizemlju površine 48 m2 kojemu pripada i vrt povšine 48 m2 te parkirno mjesto od 11,5 m2. Zgrada izgrađena 2008. godine nalazi se na Rudešu, u ulici Rudeški odvojak. Zgrada ima 3 etaže i ukupno 5 stanova. 
 
Zgrada posjeduje lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu. Zgrada je etažirana i vlasništvo je uredno. Moguća kupnja putem kredita.
 
Stan je odličnog rasporeda, a sastoji se od hodnika, 2 spavaće sobe, open space dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, kupaone i vrta. Orijentacija stana Sjever-Jug. Stan se nalazi na jako mirnoj poziciji, a vrt gleda na teniske i nogometne terene. Stan nema spremište, ali ga je moguće napraviti u vrtu. Trenutno je vrt podijeljen tako da je na polovini trava, a na drugoj polovini biljke i popločeni dio koji služi kao terasa.
 
Površina: spavaće sobe su površina 10 m2 i 8 m2, a dnevni boravak s kuhinjom ima 19 m2.
 
Stan se prodaje namješten sa svim ormarima rađenim po mjeri i opremljenom kuhinjom. Kuhinja i cijeli namještaj iz 2017. godine ili novije. Stan je odlično očuvan i uredan, jedino je potrebno prefarbati zidove.
 
Oprema: klima uređaj, protuprovalna vrata, PVC stolarija, pod od parketa, perilica posuđa i rublja. Grijanje je centralno etažno plinsko i sva brojila su odvojena. Energetski razred učinkovitosti je B.
 
Lokacija: nudi odličnu prometnu povezanost sa Zagrebačkom cestom koja nudi izlaz na Črnomerec ili Zagrebačku aveniju. Zgrada se nalazi u blizini javnog prijevoza i ostalog bitnog sadržaja za život.  Udaljena samo 500 m od autobusne stanice na Zagrebačkoj cesti. U blizini su vrtić, škola, Kaufland, Konzum itd.
 
Svim svojim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju stambenog kredita.
 
Želite li znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?
Otkrijte sve to i još mnogo više u “LIBELINOM ŠTREBERAJU”.
Kliknite na link i započnite svoje istraživanje:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLj2BsZlnaUKjOtSIHX9vVhCxBHC1MIl9y 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga