TROSOBAN STAN NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 22.03.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5800603

Cijena:
370.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 134,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na jugu Istarskog poluotoka smjestio se najpovjesniji i najveći grad Istarske županije, grad Pula. Grad Pula kao destinaciju za život ili poslovanje obilježava poput ostatka regije veoma ugodna i zdrava mediteranska klima, prekrasno priobalje, plaže, veoma čisto Jadransko more, prekrasna priroda, bogata povijest, mnogobrojne rimske znamenitosti, te u posljednjim desetljećima postaje sve atraktivnija turistička destinacija i veoma ugodna destinacija za ulaganja, poslovanje i obiteljsko stanovanje. Grad Pula se također ponosi dugačkom tradicijom ribarstva, brodogradnje, vinarstava, turizma, te kroz godine ulaže u svoje popratne sadržaje, infrastrukturu i bilježi mnogobrojne investicije što javne, što privatne,te samim time postaje sve poželjnija destinacija za sve gore navedeno.

Nedaleko od samog centra grada Pule, u jednom od najatraktivnijih dijelova grada prodaje se ovaj prekrasan trosoban stan s nevjerojatnim pogledom na cijeli pulski zaljev. Stan se sastoji od tri prostrane spavaće sobe, udobnog dnevnog boravka, moderno opremljene kupaonice te terase s predivnim pogledom na more. Za udobnost se brinu dva klima uređaja, jedan za spavaće sobe i drugi za dnevni boravak, uz dodatni radijator na struju u kupaonici. Uz to, postoji mogućnost grijanja na drva jer stan već ima dimnjak. Bonus je preuređeni studio apartman u prizemlju veličine 45 m2 koji se sastoji od kupaonice, dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i sobe. Opremljen je klima uređajem za grijanje i hlađenje. Stan je u izvrsnom stanju, odmah useljiv, te nudi jedinstvenu priliku za život u srcu grada Pule uz prekrasan pogled na more!

Navedena nekretnina zbog svoje veličine i dodatnog studio apartmana, lokacije, blizine mora, orijentacije, blizine centra Pule i ostalih popratnih sadržaja poput trgovine, škole, vrtića, pošte i ostalog, predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga