Ovaj oglas je istekao!

Trosoban stan na 2. katu, 79.16 m², Sesvete, novogradnja

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kraljevečki Novaki, Sesvete, Grad Zagreb

Telefon  01/2013-007

Oglas pregledan: 312 puta
Šifra oglasa: 5623380

Cijena:
193.951 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 79,16 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 2
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se trosoban stan na 2. katu zgrade ukupne površine 79.16 m² u Sesvetama, Kraljevečki Novaki. Zgrada se sastoji od devet stanova, u svakom ulazu po tri stana. Grijana stambena površina iznosi 70.13 m², a sa svim pripatcima obračunatim po koeficijentima, ukupna površina iznosi 79.16 m².

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spremišta, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu, kupaonice i velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom iz kojeg se izlazi na terasu. Orijentiran je na južnu, istočnu i sjevernu stranu svijeta.

Na podovima će biti postavljen troslojni parket i keramičke pločice 1. klase, uz mogućnost odabira između tri ponuđene vrste parketa i keramike. Kupaonice će biti opremljene walk - in tuševima i kadama te sanitarijama Hans grohe.

U gradnji i opremanju stanova zastupljeni su samo najviši standardi građenja: višeslojni ravni krov, armirano betonski zidovi, fasada debljine 15 cm s kombinacijom dekorativne opeke, sustav podnog grijanja Daikin dizalicom topline. Svaka soba će imati svoj termostat. Hlađenje je predviđeno klima uređajima - Daikin split sistem.

Predviđena je PVC vanjska stolarija s troslojnim staklima punjena plinom proizvođača Salamander. Svaki prozor ima komarnike i aluminijske rolete na elektromotore. Ulazna vrata će biti protuprovalna, a sobna bijela sa skrivenim pantima i obostranim štokovima.

Svakom stanu pripada jedno vanjsko parkirno mjesto uz mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.

Početak gradnje zgrade je u veljači 2024., a dovršetak krajem 2024. godine.

PRODAVATELJ JE PRAVNA OSOBA I KUPAC NE PLAĆA POREZ NA PROMET NEKRETNINA.

Lokacija: Sesvete, Kraljevečki Novaki. Autobusna stanica je udaljena 100 metara od zgrade, djeca pohađaju školu Sesvetska Sela. Naselje je mirno, okruženo manjim stambenim zgradama i obiteljskim kućama. Izlaz na autoput nalazi se na udaljenosti od 500 metara.

Snježana Čabraja
Mob. + 385 099 3601 634
E-mail: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 2262