Tri stana na glavnom trgu Jelse, 70 m do mora, centar, otok Hvar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jelsa, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 08.04.2023.
Oglas pregledan: 774 puta
Šifra oglasa: 5245529

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Tri stana na glavnom trgu Jelse, 70 m do mora, centar, otok Hvar
Tri stana na glavnom trgu Jelse, 70 m do mora, centar, otok Hvar

Na prodaju su tri stana u kući smještenoj u samom centru Jelse, na prekrasnom otoku Hvaru. Jedan stan je potpuno dovršen i namješten, dok su druga dva u visokoj ROH BAU fazi, što pruža mogućnost uređenja prema vlastitim željama.

Ukupna površina ovih stanova iznosi 162,56 m2. Prvi stan (S1) smješten na prvom katu, sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka, kupaonice i spavaće sobe ukupne površine 26,75 m2. Drugi stan (S2) također smješten na prvom katu, sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, sobe i kupaonice, ukupne površine 46,50 m2, a pripada mu i nenatkriveni balkon od 3,40 m2. Treći stan (S3) smješten na drugom katu, sastoji se od unutrašnjeg stepeništa, kuhinje, dnevnog boravka, sobe i kupaonice, ukupne površine 58,50 m2, a pripada mu i nenatkrivena terasa od 27,40 m2.

Uz prostranu terasu na najvišem dijelu kuće koja je zaklonjena i intimna, postoji mogućnost ugradnje jacuzzi-a ili prostora za roštilj. Grijanje je električno, a kanalizacija je spojena. Svaki stan ima odvojeno strujno brojilo.

Ova nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji na trgu Jelse, svi potrebni sadržaji za život i odmor su nadohvat ruke. Parkiranje je moguće na javnom parkiralištu koje se nalazi na samo 200 m od kuće. Do mora ima svega 70 m.

Općina Jelsa i otok Hvar bogati su mnogobrojnim kulturno-povijesnim spomenicima koji se nalaze u crkvama, parkovima, polju, spiljama, na trgovima i drugdje. Područje Općine Jelsa, kao i cijeli otok, ima bogato razvedenu obalu s pripadajućim otočićima, mnoštvo uvala i rtova gdje gost može naći pravo zadovoljstvo i mir. Kombinacija pijeska, kamena i guste borove šume garancija su za odmor iz snova, ali i za svakodnevni život. Jelsa je prepoznatljiva kao ekološki čista zona.

Ova nekretnina predstavlja jedinstvenu priliku za sve one koji žele živjeti na prekrasnom otoku Hvaru, u samom centru Jelse, posjedovati 3 stana na istoj lokaciji, a sve na samo nekoliko koraka od mora i svih potrebnih sadržaja.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga