Ovaj oglas je istekao!

Trešnjevka, 3-sobe, 81.34m2, lođa, lift, parking, prodaja

Marti's nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  091/165-3252

Oglas pregledan: 544 puta
Šifra oglasa: 5130179

Cijena:
298.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 81,34 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 3
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

TREŠNJEVKA, BLIZU TRŽNICE, NOVIJA GRADNJA, MODERAN 3-SOBNI STAN, 81.34 m2, LOĐA, 3 KAT, LIFT, PARKING

SOFISTICIRANA GRAĐEVINA, MODERNO I STILSKI OPREMLJEN STAN, IZVANREDNA LOKACIJA!!!

Prodajemo kompletno namješten, odličan 3-sobni obiteljski stan, opremljen moderno i s puno stila. Nalazi se na 3 katu suvremene stambene zgrade, sofisticiranog izgleda i opreme, smještene u mirnom odvojku ulice, nedaleko Trešnjevačkog placa.
Zgradu je projektirao akademik arhitekt Branko Kincl pa je puna svjetlosti, zanimljivih i romantičnih detalja, prostranih hodnika, liftova, međuprostora i okruženja.
Stan je istočno-sjeverne orijentacije sa staklenim zidom u dnevnom boravku koji završava lođom s pogledom na zeleno okruženje. Energetski certifikat je B. Funkcionalnog rasporeda i visokih stropova (čak 2,90 m) ostavlja dojam luksuznog interijera, korisne površine 76,70 m2. Dodamo li spremište u podrumu od 2,59 m2 i zaštićeno vanjsko parkirno mjesto na terasi zdanja od 12,50 m2, imamo sveukupnu kvadraturu od 91,79 m2 ili reduciranu površinu od 81,34 m2.
STAN - prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, ulazni garderobni hodnik, kupaonica s toaletom i perilicom, zaseban toalet, lođa. U stanu ostaje sav namještaj!
Stan ima protuprovalna vrata, vrhunsku bijelu drvenu unutarnju stolariju, vanjsku aluminijsku stolariju, brisoleji se nalaze na velikoj staklenoj stijeni u dnevnom boravku, etažno centralno plinsko grijanje i klima uređaj. U kuhinji, kupaonici, toaletu i lođi su keramičke pločice, a u ostalim prostorijama parket od tikovine. Zidovi su ožbukani i oličeni. U podrumskom prostoru je prostrano uredno spremište.

ZGRADA - 2 pješačka i 2 kolna ulaza iz 2 različite ulice, stabilna armirano betonska protupotresna gradnja, široki hodnici, veliki razmaci i debeli zidovi između susjednih stanova, izvrsna zvučna izolacija, Otis široki lift za 6 osoba.
Tramvajska postaja je udaljena svega 1 minutu hoda, ali se tramvaj ne čuje, jer je zgrada uvučena u slijepom odvojku. U neposrednom okruženju su svi važni urbani sadržaji.
Stan se prodaje radi selidbe zbog posla.

Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu 2% + PDV od ukupno ugovorene kupoprodajne cijene. U proviziju osim spajanja s prodavateljem, spada i cjelokupna dokumentacija te kompletno pravno vođenje kupoprodaje, zaključno s prijenosom režija i vlasništva, konačnom uknjižbom.
Za razgled i kupnju stana molimo zvati na broj:
091 1653 252
Nadica Hartmann

Šifra objekta: iro-393

Energetska klasa: B

Kontakt: Nadica Hartmann, [email protected], +385 91 165 3252