Ovaj oglas je istekao!

Top lokacija - 3S stan (66 m2) - tramvaj i park stara Trešnjevka 3 min

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 866 puta
Šifra oglasa: 5087476

Cijena:
179.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 65,74 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2004
Energetski certifikat: B
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na odličnoj lokaciji, na zagrebačkoj Trešnjevci u mirnoj ulici s obiteljskim kućama i manjim zgradama smjestila se novouređena stambena zgrada na tri etaže s ukupno 8 stambenih jedinica i parkirnim mjestima u dvorištu automatskih vrata. Zgrada se nalazi se odličnoj lokaciji, 200 metara od tramvajske stanice na Ozaljskoj ulici i parka stara Trešnjevka te u neposrednoj blizini svih društenih sadržaja.
 
Dvoetažni stan S-1 nalazi se u prizemlju i suterenu zgrade. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica + dnevni boravak, mali WC, natkrivena terasa, dok se u suterenu nalaze stubište i hodnik, dvije spavaće sobe s prozorima te kupaonica s WC-om. Stanu pripada i parkirališno mjesto oznake PM3.
 
Zgrada je izgrađena 2004. godine od armirano-betonske konstrukcije i potpuno je renovirana 2022. godine (sve instalacije, stolarija, pločice, parket, novi bojleri i klima uređaji). Zgrada ima B energetski certifikat, a svaki stan ima svoje brojilo za struju, plin i vodu. Investitor je zagrebačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.
 
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, pošta, restorani, caffe-barovi, tržnica Trešnjevka, sportska gimnazija, tvrtka Ericsson Nikola Tesla i ostalo.
 
Stan je idealan za život obitelji ili kao investicija za dugoročni najam studentima jer ima svoju privatnost, dvije spavaće sobe i nalazi se na odličnoj lokaciji (sve potebno je udaljeno 5 minuta hoda).
 
OPIS STANA:
Stan S-1 - prizemlje + suteren - stambena površina 59,36 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + natkrivena terasa/vrt (4,13 m2) + vanjsko parkirno mjesto (2,25 m2), sve neto obračunski 65,74 m2 = 179.900 EUR
 
Vlasništvo je uredno 1/1.
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu