SVETA NEDELJA, NOVOGRADNJA, 2. KAT 94,23 m2 (USELJENJE 08/20

VAŠ DOM, obrt za usluge i savjetovanje, vl. Josip Bakula (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novaki, Sveta Nedelja, Zagrebačka

Telefon  098/510-234

Oglas je aktivan od 01.12.2023.
Oglas pregledan: 348 puta
Šifra oglasa: 5550673

Cijena:
207.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 94,23 m²
Grijanje: Gradski plin
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: višeetažni
Godina izgradnje: 2023
Kat: Potkrovlje
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 2
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na odličnoj lokaciji u Svetoj Nedelji u mirnom naselju Novaki prodaje se stan na 2.katu ( visoko potkrovlje) ukupne neto površine 94,23 m2.
Stan se nalazi u novoj zgradi koja ima ukupno 3 stana.
Prostrani stan se sastoji od dvije veće spavaće sobe, jedne manje sobe, hodnika, kupaonice s tuš kabinom, toaleta, kuhinje, blagovaonice i prostranog dnevnog boravka u jednom dijelu iz kojega se izlazi na balkon od 7,07 m2. Stan u potkrovlju ima i ostavu veličine cca 15 m2, te još jedan balkon istočne orijentacije.
Zgrada je u završnoj fazi izgradnje, useljenje je planirano u travnju 2024 god.
Udaljenost Zagreba i Samobora je 10 min vožnje, a svi ostali sadržaji ( dom zdravlja, vrtić, škola, crkva, trgovine Lidl i Tommy) su na 1200 m, a besplatni javni prijevoz i mala trgovina su 200 m od zgrade.

VISOKA KVALITETA GRADNJE S ODLIČNOM IZOLACIJOM:
Objekt je sagrađen prema suvremenim standardima gradnje. Zidovi su izvedeni od opeke u kombinaciji sa vertikalnim i horizontalnim serklažima. Međukatna konstrukcije je izvedena u fer-strop izvedbi. Dio unutarnjih pregradnih zidova je izvedena od cigle sa žbukom, a dio duplim rigips pločama debljine 12,5 cm sa izolacijom. Izolacija prema krovu je izvedena od kamene vune debljine 20 cm sa dvije paropropusne folije, a krov je pokriven kvalitetnim limom u imitaciji crijepa. Debljina vanjskih zidova je cca 45 cm i zadovoljavati će niskoenergetski „A“ razred sa minimalnim troškovima grijanja.
OPREMA VISOKE KVALITETE:
Stanovi su opremljeni visokokvalitetnom energetski učinkovitom stolarijom antracit boje s ugrađenim kliznim stijenama na izlazima na balkone i terase.Okovi na stolariji su “MACO“,stakla su 4S( prilagođavaju se godišnjim dobima), troslojna s energeto profilima (nema čelika i ne gubi se dodatno toplina), te su punjeni argonom. Rolete su aluminijske ,a garancija na vanjsku stolariju je 10 god.
U cijelom stanu je ugrađeno podno grijanje sa SAMSUNG dizalicom topline kao najučinkovitijim sustavom grijanja i hlađenja.Unutarnja hidrojedinica dizalice topline sa integriranim spremnikom od 200 litara ima sustav daljinskog upravljanja. Svaka soba je opremljena termostatima za regulaciju topline.
U stanu su ugrađena tri klima uređaja i jednom vanjskom multi split jedinicom.
Na podovima je je hrastov višeslojni parket, te keramika visoke kvalitete.
U kupaonici su visokokvalitetne sanitarije Grohe, Geberit ugradbeni vodokotlići s visećim wc školjkama te tuš kabina ili kada po želji kupca do određene faze gradnje.

Planirani rok useljenja kolovoz 2024 . godine

Za načine kupnje i plaćanja slobodno nas kontaktirajte.
Uz stan je obavezna kupnja 2 parkirna mjesta, moguće su opcije kupnje

1.velika garaža za dva vozila od 34 m2 i jedno nenatkriveno parkirno mjesto-34370 EUR ( vanjsko parkirno mjesto je gratis)
2. dva nenatkrivena parkirna mjesta -11250 EUR


ID KOD AGENCIJE: 46

Josip Bakula
Agent s licencom
Mob: 098 510 234
E-mail: [email protected]
www.vasdom-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga