Štinjan moderan dvoetažni stan

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 11.04.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5827878

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 112,51 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 3
Broj sanitarnih čvorova: 1
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Štinjan moderan dvoetažni stan u izgradnji
U novo izgrađenom naselju smjestila se kuća s dva dvoetažna stana.  Ovaj stan je pod oznakom \"B\". Stan je u izgradnji i planiran završetak radova je 10. mjesec 2024 godine. Stambena površina je 112,51m2, okućnica 121,98 m2.Stan se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi: hodnik, kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, 1 spavaća soba sa kupaonom i ugradbenim ormarom, 1 toalet, spremošte, terasa, unutarnje stepenice koje vode na kat. Na katu se nalazi: veliki hodnik, 2 spavaće sobe , 2 kupaone, spavaće sobe imaju ugradbene ormare, spremište. Sama izgradnja odvija se po trenutno najvišim standardima gradnje, kroz cijeli stan je postavljeno podno grijanje, ugrađena je dizalica topline.
Štinjan se smjestio na jugozapadnom kraju Istre i nadomak Pule, na brežuljcima i valama iznad sjeverne obale Pulskog zaljeva. U rimsko doba je bio poznat kao „Astiniaum“. U Štinjanu posjetite župnu crkvu sa zvonikom Sv. Margarite, spomenik žrtvama fašizma, ulicu koja se zove „Šaliž“, brežuljak Turulu, utvrdu Cristo na poluotoku Proština te u zaljevu Žunac i rtu Guc ostatke antičkog kupališta s mozaičnim podom i ostatke velike valjaonice vune. Malo i mirno turističko naselje razvilo se 700 m od središnje plaže okružene borovom šumom, pa Štinjan preporučujemo za obiteljski odmor. Uz glavnu mjesnu plažu kupati se možete i u okolnim manjim uvalama. U ovom malom mjestu nalaze se velike ljepote priobalja, uvala, otoka i poluotoka. Tijekom ljeta priređuju se mnogobrojne fešte jedna od najpoznatijih je „Dani tartufa“ (vrhunska gastronomska manifestacija koja se održava više dana i to u cijeloj Istri ).
Ova nekretnina je u novo izgrađenom naselju , atraktivna lokacija u modernom okruženju. Ako ste hedonističkog duha i tražite luksuzan stan. Javite nam se rado ćemo vam pokazati!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga