Stan u vili, 116.59 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 05.04.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5817631

Cijena:
460.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 116,59 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 3
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Štinjan luksuzni dvoetažni stan u izgradnji
U mirnom i lijepom novo izgrađenom naselju smjestila se kuća sa dva luksuzna dvoetažna stana. Ovaj stan je označen oznakom \"A\". Stan je u izgradnji, predviđeni završetak radova je 10 mjesec 2024.
Stan je stambene površine 116,59 m2 s dvorištem u ukupnoj kvadraturi od 117,32 m2.Sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje : hodnik, velika kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, 1 spavaća soba s kupaonom, toalet, skladišni prostor, unutarnje stepenice koje vode na kat. Kat: hodnik, 2 velike sobe svaka ima svoju kupaonu i ugradbeni ormar, skladišni prostor i natkrivena terasa.Izgradnja objekta je po trenutno naj višim standardima. Po cijelom stanu je postavljeno podno grijanje, ujedno je postavljena i dizalica topline.Biti će postavljena moderna kuhinja.U dijelu dvorišta su predviđena 2 parkirna mjesta.
Štinjan se smjestio na jugozapadnom kraju Istre i nadomak Pule, na brežuljcima i valama iznad sjeverne obale Pulskog zaljeva. U rimsko doba je bio poznat kao „Astiniaum“. U Štinjanu posjetite župnu crkvu sa zvonikom Sv. Margarite, spomenik žrtvama fašizma, ulicu koja se zove „Šaliž“, brežuljak Turulu, utvrdu Cristo na poluotoku Proština te u zaljevu Žunac i rtu Guc ostatke antičkog kupališta s mozaičnim podom i ostatke velike valjaonice vune. Malo i mirno turističko naselje razvilo se 700 m od središnje plaže okružene borovom šumom, pa Štinjan preporučujemo za obiteljski odmor. Uz glavnu mjesnu plažu kupati se možete i u okolnim manjim uvalama. U ovom malom mjestu nalaze se velike ljepote priobalja, uvala, otoka i poluotoka. Tijekom ljeta priređuju se mnogobrojne fešte jedna od najpoznatijih je „Dani tartufa“ (vrhunska gastronomska manifestacija koja se održava više dana i to u cijeloj Istri ).
Ako ste u potrazi za luksuznim stanom za obiteljski život ili za turističke svrhe iznajmljivanja. Javite nam se!!!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga