Ovaj oglas je istekao!

Stan: Zagreb (Donji grad), 3 -soban stan 68,00 m2 - Renovirano (prodaja)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  098/982-8599, 091/532-8881

Oglas pregledan: 258 puta
Šifra oglasa: 4637562

Cijena:
118.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 68,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1933
Kat: prizemlje
Energetski certifikat: C
Vanjska vrata: vrata protuprovalna
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • klima
Blizina
  • autobus
  • bolnica
  • dom zdravlja
  • tramvaj

Opširnije o oglasu

Odlična lokacija, centar - kombinacija stana i poslovnog prostora (uličnog) - Ilica (kod Slovenske ulice) blizina trga dr. Franje Tuđmana.

Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade na Ilici, te je koncipiran kao kombinacija poslovnog prostora (odvojen dio stana koji gleda na Ilicu 34 m2) i stambenog dijela (34 m2). Ukupna površina cjeline je 68 m2, te je raspoređeno/odvojeno na slijedeći način; odvojeni poslovni prostor sastoji se od dvije prostorije i toaleta. Prostor ima i malu čajnu kuhinju te veliki prozor koji gleda na Ilicu (izlog) i zaseban ulaz. U stan se ulazi kroz stubište i taj se dio sastoji od ulaznog hodnika, sobe, kuhinje sa blagovaonom i kupaonicom sa tuš-kabinom. Stan ima odvojene priključke za struju i vodu, grijanje je plinsko etažno. Renoviranje je bilo 2008. god, promijenjene su instalacije struje, vode i plina, ugrađena je PVC stolarija, klima uređaj, postavljene nove pločice i laminat. Predan je i zahtjev za ugradnju kondenzacijskog bojlera. Stan je odličan i kao investicija i za stanovanje i rad od kuće, te ono bitno - zgrada i stan su pregledani od strane statičara te je dobivena zelena naljepnica, statika nije narušena i nema oštećenja od potresa.

Zgrada ima kolni ulaz i dvorišni prostor, te stanu pripada jedno natkriveno i jedno nenatkriveno parkirno mjesto, dio na tavanu i 30 m2 zasebnog podrumskog prostora koji pripada tom stanu.
Uredno vlasništvo, mogući pregovori oko cijene.