Stan: Zagreb (Bijenik), novogradnja (prodaja)

Bijenik gradnja d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bijenik, Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/264-8444

Oglas je aktivan od 01.11.2020.
Oglas pregledan: 434 puta
Šifra oglasa: 4483843

cijena: 22.277 kn
približno: € 2.950
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 98,92 m²
Sobnost: 4-sobni
Detalji o nekretnini
Vrsta stana: stan u zgradi
Energetski certifikat: A+
Tip gradnje: novogradnja

Opširnije o oglasu

Stan 99 m2, 13 m2 lođe i 309 m2 vrta, nalazi se u sklopu porjekta novogradnje smještene na sjevernom dijelu grada u naselju Bijenik, na obroncima Medvednice, koji je na par minuta vožnje do Sv. Duha, Mihaljevca, Tuškanca ili Pantovčaka. Područjem prevladava niža slobodnostojeća izgradnja koja se ne nameće u prirodni okoliš, što osigurava mirno i zeleno okruženje za stanovanje uz blizinu centra grada i izvrsnu prometnu povezanost sa svim dijelovima grada.

Građevina je smještena na čestici površine 1487 m², čiji je teren u padu prema istoku. Pješački i kolni pristup je iz ulice Šestinjak. Stambena zgrada je slobodnostojeća, visine Pr+K+Uk, s ukupno dva stana: četverosobnim stanom u prizemlju i dvoetažnim peterosobnim stanom na katu i uvučenom katu. Svaki stan ima zaseban natkriveni ulaz što doprinosi osjećaju intimnosti stambenog prostora. Parkirna mjesta osigurana su na terenu i u garaži, a ukupno su osigurana 2 parkirna mjesta po stanu (1PM+1GM). Čestica je hortikulturno uređena.


Sve sobe i dnevni boravci su klimatizirani; prostorije se hlade ventilokonvektorima, a u svim stambenim prostorima izvedeno je podno grijanje što osigurava ugodu boravljenja. Za grijanje i hlađenje koriste se suvremene tehnologije dizalica topline.

Stambene jedinice su oblikovane s ciljem osiguranja visoke kvalitete stanovanja što je postignuto velikom visinom prostorija, osvijetljenošću, brojem sanitarnih čvorova i ugradnjom vrhunskih materijala i opreme. Ugrađena stolarija zadovoljava stroge standarde zaštite od buke između pojedinih prostorija, a ulazna vrata u stanove pružaju visoku razinu sigurnosti od provale.

U suradnji s dizajnerima nabava i montaža cjelokupnog namještaja i opreme, hortikulturno uređenje vrta, postavljanje hidromasažnih kadi na terasi, izbor keramije i parketa po želji kupca.

Useljenje: ljeto 2021


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh