Stan u višeetažnoj kući, 91.35 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 08.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5779398

Cijena:
360.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5-sobni i više
Površina: 91,35 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2005
Energetski certifikat: B
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U Rovinju prodaje se jednosoban stan sa terasom i prekrasnom tavernom.
Stan se nalazi 200 m iznad jedne od najljepših plaža i šetnica u Rovinju - uvale Kuvi.
Lokacija stana je idealna za miran život izvan najuže gradske vreve, a opet se nalazi u neposrednoj blizini svih bitnih i zanimljivih sadržaja.Udaljen je 500 m od turističkog Resorta i naj ekskluzivnijih hotela, a 1000 m ili desetak minuta lagane šetnje do centra i prelijepog starog grada Rovinja.Stan je smješten u prizemlju stambene dvokatne kuće, sa uređenom i ograđenom okućnicom, i svojim posebnim ulazom. Ispred samog ulaza u stan je i mala veranda kao i terasa koja pripada stanu.
Sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka tzv. Open space, kao i malog hodnika, kupaone i spremišta.Stanu pripada i kompletno uređena konoba sa kaminom, koja se nalazi odmah ispod , a povezana je unutarnjim stepeništem sa samim stanom, te dvije manje drvarnice koje se također nalaze u podrumskom djelu kuće.Stan se prodaje kompletno namješten.
O gradu Rovinju koji je turistički centar Istre i jedan od najljepših turističkih odredišta na Jadranu i Mediteranu nema potrebe govoriti.
Želite li biti dio tog okuženja ili se okušati u poduzetničkim vodama i investirati u iznajmljivanje u turizmu, ne možete pogriješiti.Ovo je izuzetna prilika - ovo je za grad Rovinj izuzetno povoljna cijena a pogotovo kad se uzme u obzir pozicija i uređenost ovog stana.Potrudili smo se i predstavili smo vam ovaj stan ne samo sa tekstom i slikama, već i tlocrtom, 3D vizualizacijom, a napravili smo i video snimak dronom da preciznije vidite što je u okruženju.
Doživite smještaj stana u mirnom kvartu, blizinu prekrasnih plaža, vrhunskih hotela, zelenila i sam stari grad Rovinj.
A sa svog računala prošetajte kroz ovaj prekrasan stan, uvjerite se u kvalitetu namještaja i samo uređenje, obratite pažnju na prekrasnu konobu gdje se družite sa svojim društvom i najdražima uz vatru kamina uz Istarsku Malvaziju, ribu kupljenu tog jutra od lokalnog ribara i najbolje na svijetu maslinovo ulje.
Zamislite se kako tamo provodite svoje vrijeme, bilo ljeti ili zimi.
Zato kontaktirajte nas čim prije jer ovakve ponude su rijetke, a mi ćemo sa zadovoljstvom pomoći da baš Vi postanete vlasnik ovog posebnog stana u prekrasnom Rovinju.
 
3D prikaz nekretnine možete pogledati na sljedećem linku:
https://my.matterport.com/show/?m=RyER5teqh7W
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga