STAN U PRIZEMLJU U NOVOGRADNJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Monteserpo - Komunal, Pula, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5796592

Cijena:
129.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 39,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2025
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni Grad smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Grad se ponosi bogatom prošlošću koja seže unatrag tisućama godina te je ostavila dubok trag na njegovoj arhitekturi, kulturi i identitetu. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima.

Upravo u Gradu Puli u kvartu Monte Serpente nudi se ovaj moderni projekt, koji zapocinje sa izgradnjom u 2024. godini. Projek je samostojeća stambena zgrada od 6 stanova, djelit ce se na prizemlje, prvi i drugi kat svaka etaža će imati po dva stana te ce biti izgrađeni i opremljeni prema najvećim standardima.

Stan u prizemlju novogradnje koji se prostire na 39 četvornih metara i nudi kompaktan, ali funkcionalan stambeni prostor. Kad uđete, mogli biste pronaći ugodan otvoreni raspored koji kombinira dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, povećavajući raspoloživi prostor. Veliki prozori vjerojatno daju dovoljno prirodnog svjetla, osvjetljavajući unutrašnjost.

Kuhinja se može dizajnirati s modernim uređajima, pametnim rješenjima za pohranu i malom radnom pločom za pripremu obroka. U dnevnom boravku može se smjestiti udoban kauč, stolić za kavu i TV.

Spavaća soba je odvojena od glavnog prostora, u kojoj se potencijalno može smjestiti bračni krevet, ormar i mali pomoćni stolić. Kupaonica, iako kompaktna, vjerojatno bi bila opremljena potrebnim sadržajima kao što su tuš, WC i umivaonik, potencijalno dizajnirana s elementima koji štede prostor.

Budući da se nalazi u prizemlju, stan ima jednostavan pristup vanjskom prostoru, poput lođe i malog vrta, što bi moglo biti dodatna prednost za opuštanje ili zabavu gostiju.

Iako je stan manje veličine, mogao bi imati promišljen dizajn za optimizaciju raspoloživog prostora, pružajući udobno i moderno životno okruženje unutar novoizgrađene zgrade.


ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga