STAN U PRIZEMLJU U NOVOGRADNJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Monteserpo - Komunal, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680, 091/590-1780

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5795469

Cijena:
253.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 92,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2023
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni biser smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Grad se ponosi bogatom prošlošću koja seže unatrag tisućama godina te je ostavila dubok trag na njegovoj arhitekturi, kulturi i identitetu. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena, dobro očuvani rimski amfiteatar koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih u svijetu. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima. Pula je neodoljiva mješavina povijesti, kulture, prirodnih ljepota i modernog života.

Upravo u Puli u prizemlju nalazi se ovaj dvosoban stan sveukupne površine 92m2. Na ulazu u stan dočeka vas prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu. Pokraj dnevnog boravka imamo kuhinju sa 4 prozora stoga je jako osvjetljena. Uz dnevni boravak imamo ulaz u jednu od spavaćih soba te kupaonu. Na drugoj strani stana imamo drugu spavaću sobu sa kupaonom te izlazom na drugu terasu. Pri gradnji su ugrađene kvalitetne instalacije od kojih možemo spomenuti podno grijanje, 3 jedinice klima uređaja kao i mogućnost ugradnje peći na drva. Prozori su PVC bijele boje. Stanovi su planirani i izgrađeni kako bi u budućnosti bilo moguće etažirati stan kako bi se dobila dva manja.

Uz samu nekretninu koja je prilika zbog svoje cijene, najveća prednost ovog stana je sama lokacija uz koju imamo i mogućnost etažiranja. Stanovi na ovakvim lokacijama nude blizinu svih popratnih sadržaja (vrtić, škola, ambulanta, trgovine…) uz koje imamo i mir te bijeg od gradskih gužva i stresa.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Dean Žunić
Licencirani agent
+385981748680
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga