STAN U MEDULINU 450M OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5791127

Cijena:
186.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 42,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2004
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Medulin je predivno turističko odredište smješteno na jugu Istre. Obala Medulina nudi prekrasne plaže s kristalno čistim morem. Park prirode Kamenjak, smješten nedaleko od Medulina, pruža spektakularne poglede, šljunčane uvale i staze za ljubitelje prirode i biciklizma.

Upravo u Medulinu nalazi se ovaj stan sveukupne površine 42m2. Na ulazu se nalazi hodnik u kojem se nalaze stepenice za pristup potkrovlju. Potkrovlje nije uračunato u kvadraturu stana.Trenutno se koristi kao ostava s time da je moguća prenamjena u spavaću sobu. U nastavku hodnika imamo spavaću sobu sa svim potrebnim namještajem, kupaonu te dnevni prostor. Dnevni prostor sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, blagovaonom te izlazom naterasu sa pogledom na more. Na terasi ima dovoljno mjesta za postavljanje stola za druženje većeg broja ljudi.Prostorije se griju i hlade pomoćuklima uređaja. Stolarija u stanu je PVC bijele boje. Stanu pripadajedno parkirno mjestoispred zgrade. Stan je potpuno opremljen te se prodaje sa svim pokretninama. Orijentacija stana je idealna (jugo-zapad).

Najveća prednost ovog stana je sama lokacija uz koju imamo privatno parkirno mjesto. Stan se nalazi na 450m od mora, stoga je moguće gledati u smjeru investicije u turizmu.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga