STAN U LUKSUZNOJ NOVOGRADNJI SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5795465

Cijena:
345.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 100,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2023
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvanoPeroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju na odličnoj lokaciji nalazi se novoizgrađena zgrada sa ukupno šest stanova i proteže se na tri etaže, prizemlje, prvi i drugi kat. Zgrada je smještena na samo 700 metara do uređenih plaža. Stan se nalazi u prizemlju zgrade i sastoji se od predprostora, prostranog dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, ostave, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i natkrivene prostrane terase. Stanu pripada jedno parkirno mjesto i spremište u podrumu zgrade površine 10,80 m2. U okviru okućnice zgrade nalazit će se bazen površine 12x4 koji će biti na zajedničko korištenje stanarima zgrade. Za gradnju nekretnine koriste se kvalitetni materijali i suvremenu tehnologija. Termoizolacija je debljine 10 cm, a sustav grijanja i hlađenja bit će omogućen klima uređajima te uz pomoć podnog grijanja. Stan će biti opremljen ALU stolarijom sa termoizolacionim staklima što dodatno povećava energetsku efikasnost nekretnine. Zgrada će imati i lift. Kupaonice će biti opremljene sanitarijom, wc školjkom, bojlerom, walk in tuševima te umivaonicima. Stan se prodaje bez namještaja i sa završenom drugom fazom. Stambena neto površina stana jeste 77,6 m2 plus terasa koja je površine 21,54 m2. Postoji mogućnost odabira pločica i laminata. U blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput trgovina, restorana, kafića, škole, vrtića itd.

Navedeni stan predstavlja veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje kvalitete, površine, nezamjenjive lokacije te nudi mogućnost budućem vlasniku korištenje za obiteljsko stanovanje ili mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istog, te veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Dean Žunić
Licencirani agent
+385 98 174 86 80
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga