Stan: Srebrnjak / trosoban + vrt 175 m2 LUX NOVOGRADNJA

K2 nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  099/556-6655

Oglas je aktivan od 09.02.2022.
Oglas pregledan: 1466 puta
Šifra oglasa: 4834270

Cijena:
476.145 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 105,81 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 2
Godina izgradnje: 2022

Opširnije o oglasu

Luksuzan stambeni projekt na atraktivnoj lokaciji, razveden kao prizemlje i tri kata sa ukupno 4 stambene jedinice sa pripadajućim dvorištem, garažom i vanjskim parkirnim mjestom. Objekt je usklađen sa kombinacijom tradicijskih i modernih materijala kako bi se ukopio u prirodu koja ga okružuje.
 
Vrijednost objekta je u dvostranoj orijentaciji stanova sa otvorima na sjeveroistok i jugozapad, mir, privatnost i intima, te vlastite garaže i dvorišta što daje segment funkcionalnosti obiteljske kuće.Projekt stambene zgrade se nalazi u mirnoj slijepoj ulici na Srebrnjaku koji je vrlo atraktivna i tražena lokacija, odlično povezano autobusnim i tramvajskim linijama. U blizini se nalazi i gradski vrtić, osnovna škola, tržnica Kvatrić, dom zdravlja, policijska postaja, pošta, ljekarne, trgovine i sl. Zgrada je okružena zelenilom sa orijentacijom na jugozapad. 
Stan S-1 se nalazi na 1. katu, te je bruto površine 175,30 m2 i sastoji se od dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica, zaseban WC stambene površine 68,98 m2, sa pripadajućom lođom, vrtom, terasom, spremištem, GPM i VPM što čini obračunsku površinu od 105,81 m2. 
Vrhunska oprema i materijali visoke A klase, gradnja prema najvišim standardima struke.- Armirano betonska konstrukcija - seizmička otpornost EC8- Ventilirana fasada s izolacijom od kamene vune te završnom oblogom od vlaknasto-cementnih kompaktnih materijala te staklenih stijena visoke učinkovitosti, energetski razred A.- Vanjska aluminijska stolarija sa IZO troslojnim staklima.- Dizalo prvoklasnog proizvođača- Podovi: prvoklasni hrastov parket (za podno grijanje) u dnevnim boravcima, hodnicima i sobama. Keramičke počice I. Klase talijanskih proizvođača.- Podno grijanje i grijanje tople vode preko dizalica topline (etažno grijanje), hlađenje preko ventilokonvektora u svakoj prostoriji.Po želji kupca moguća su razna uređenja vrta kao što su bazen, jacuzzi, sauna i sl.
U ponudi su trosobni, četverosobni i peterosobni stanovi:*Uz svaki stan dolazi garaža, vanjsko parkirno mjesto i dvorište.
 Više informacija na+385 99 556 6655 Karlo [email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga