STAN SA POTENCIJALOM U CENTRU GRADA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 5796636

Cijena:
124.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 47,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1902
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan starorimski grad zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj i uživanje u gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od najatraktivnijih dijelova grada Pule, u samome centru smješten je ovaj predivan stan površine 47 m² na drugome katu. Stan se nalazi u zgradi sa 2 kata te ostavom u prizemlju površine 5 m2. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, dvije spavaće sobe te kuhinje. Stan nije namješten te zahtjeva manju renovaciju iz koje se pruža mogućnost uređenja prema vlastitom izboru. Brojilo struje se nalazi na ulazu u sami stan, dok se brojilo vode može vidjeti na ulazu u zgradu. Zgrada zbog svoje lokacije ne posjeduje parkirna mjesta.

Navedena nekretnina zbog svoje idealne lokacije i površine nudi budućem kupcu u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako kvalitetan i ugodan stan za življenje, a isto tako i veoma zanimljivu investiciju sa osiguranim dugoročnim povratom sredstava u slučaju bavljenja turističkom djelatnošću iznajmljivanja istog.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga