Stan Pula

B.B.M. REAL ESTATE (Prikaži sve oglase)

Telefon  098/255-625, 099/225-9865

Oglas je aktivan od 06.02.2024.
Oglas pregledan: 394 puta
Šifra oglasa: 5727754

Cijena:
175.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 59,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2007
Kat: 1
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 1

Opširnije o oglasu

Valbandon, stan na prvom katu s posebnim ulazom.

Na izvrsnoj lokaciji u Valbandonu, prodaje se stan od 59 m2, koji se sastoji se od hodnika, kuhinje s prostranim dnevnim boravkom, jednom spavaćom sobom, kupaonicom i balkonom. U dnevnom boravku se nalazi galerija koja daje dodatni prostor, a budući vlasnik je može iskoristiti prema svojim potrebama. Posebnost kod ovog stana je što se nalazi u sklopu stambene zgrade, ali sa potpuno odvojenim ulazom, a stubište možete iskoristiti kao dodatan prostor.
Stan je izuzetno dobro očuvan i opremljen kvalitetnim materijalima i modernim sadržajima. Ima podno grijanje na struju u dnevnom boravku i kupaonici, sigurnosna vrata, klimatiziran, PVC prozore, te puno prirodnog svjetla
Stan se nalazi na iznimnoj lokaciji, omogućavajući vam da uživate u blagodatima gradskog života, a istovremeno zadržavate mirnu i ugodnu atmosferu. Udaljen je samo 1500 metara od predivnih plaža pružajući vam priliku da lako i brzo uživate u blagodatima plaže i morskih aktivnosti. Okruženje je mirno i sigurno, s lako dostupnim sadržajima poput trgovina, restorana i javnog prijevoza.
Stanu pripadaju i 2 parkirna mjesta.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga