Ovaj oglas je istekao!

Stan na Atraktivnoj Lokaciji, 138 m2, 2S, Soline, otok Korčula

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Korčula, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5849204

Cijena:
433.968 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Stan na Atraktivnoj Lokaciji, 138 m2, 2S, Soline, otok Korčula


Novogradnja, stan 138,87 m2, 1 S, Soline, otok Korčula

U mirnoj slijepoj ulici elitne lokacije, nedaleko od trajektne luke Dominče i hotelskog naselja Port 9, nalazi se moderna stambena zgrada u izgradnji. Smještena 40 metara od mora, pruža očaravajući pogled na otok Badiju i zaštićenu uvalu idealnu za čuvanje brodica. Svi esencijalni sadržaji su na dohvat ruke.

U zgradi se nalazi dvoetažni stan na katu od 138,87 m2. Prva etaža sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do svih prostorija, velike dnevne sobe s blagovaonicom koja ima izlaz na balkon, kuhinje smještene uz dnevnu sobu, kupaonice i spreme. Na drugoj etaži nalazi se spavaća soba, kupaonica, prostrana terasa te dodatni balkon.

Kvaliteta gradnje obećava visok energetski standard s certifikatom A+. Budući vlasnici imaju priliku osobno utjecati na izbor ugradbene opreme unutar cjenovnog ranga i ponude investitora, s mogućnošću nadoplate za ekskluzivnije opcije. Postoji i opcija prilagodbe tlocrta u suradnji s arhitektom, sukladno individualnim željama, ukoliko to tehničke mogućnosti dozvoljavaju.

U skladu s arhitektonskom elegancijom i funkcionalnošću, ovaj stan predstavlja optimalan izbor za obitelji koje teže kvalitetnom životnom stilu uz more. Prostorije odišu komforom i prilagodljivošću, nudeći mirno okruženje za odgoj djece u skladu s prirodom, dok blizina škola i sadržaja za slobodno vrijeme obogaćuje svakodnevicu. Za investitore, ova nekretnina se ističe potencijalom za iznajmljivanje, zahvaljujući atraktivnoj lokaciji u turistički poželjnom području i visokom standardu gradnje, koji obećava nisku potrošnju energije i minimalno održavanje. Ulaganje u ovakvu nekretninu otvara mogućnosti za povrat investicije kroz turistički najam ili kao dugoročno vlasništvo koje s vremenom dobiva na vrijednosti.