Ovaj oglas je istekao!

SRDOČI - stan 74,11 m2

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Srdoči, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/530-4655, 091/480-8808

Oglas pregledan: 656 puta
Šifra oglasa: 5283760

Cijena:
149.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 4+
Površina: 74,32 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1910
Kat: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

SRDOČI- stan 74,32m2 + 35,42 m2 tavanskog prostora+ 47m2 vrta

U prigradskom naselju Srdoči posredujemo u prodaji stana na prvom katu kuće sa ukupno tri stana.
Svaki stan ima poseban ulaz, vanjske stepenice vode do stana na prvom katu koji se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice i predsoblja.
Kupaonica u stanu u potpunosti je obnovljena 2008 godine kao i krov na kojem je postavljen mediteran crijep, dok je nova fasada na kući napravljena prošle godine.
Stanu pripada i tavanski prostor površine 35,42 m2 koji je moguće urediti.
Dio okućnice (vrt od 47 m2) pripada stanu.
Blizina svih važnih sadržaja kao što su trgovački centri, vrtić, škola, banka, pošta, ambulanta, lijekarna i blizina javnog prijevoza, čine ovu nekretninu idealnu kako za život tako za investiciju.

Ovaj stan preporučuje agent nekretnina.

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.

Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, banke, poštanskog ureda, parkirnih mjesta i kulturne, zabavne, sportske i rekreacijske ponude čini ovaj kvart izuzetno poželjnim mjestom za život.
Relativno noviji riječki kvart možemo opisati kao stambeno naselje koje je tijekom godina uspjelo zadržati svoju tradicijsku priču o povijesti školstva i sporta.

Osnovna škola „Srdoči” otvorena je davne 1986.godine te od tada svake godine upisuje sve veći broj djece zbog brojnih sadržaja koje nudi. Uz školsku sportsku dvoranu nezaobilazan prostor za odvijanje raznovrsnih sportskih aktivnosti je i vanjsko školsko igralište na koje je postavljena nova umjetna trava. Zbog svojih postignuća i projekata ponos je svih učenika, roditelja, djelatnika i građana Mjesnog odbora te šire društvene zajednice.

Crkva sv.Križa koja okuplja vjernike Srdoča, Grbaca i Gornjeg Zameta predstavlja značajan objekt koji se prilagodio zahtjevima većeg broja stanovništva te je na mjestu stare crkvice sagrađena nova moderna crkva.
Na području Srdoča nalaze se 32 ulice koje su u većini slučajeva dobile ime po književnicima: Ante Modrušan, Antun Branko Šimić, Antun Gustav Matoš, Dobriša Cesarić, Dragutin Tadijanović, Gustav Krklec, Mate Lovrak, Miroslav Krleža, Tin Ujević i mnogi drugi.

Uz široki spektar nekretnina kvart je uspio zadržati dodir s prirodom - naime, okružen je zelenim površinama u kojima možete pronaći mir i tišinu. Ugodan je, miran i siguran kvart.
Nekretnine na području Srdoča obuhvaćaju stanove u novogradnjama razne kvadrature, kuće s prekrasnim pogledom, poslovne prostore i građevinske terene.

Uz stručno savjetovanje agencijska usluga podrazumjeva provjeru kompletne vlasničke dokumentacije, izradu svih potrebnih pravnih akata za uknjižbu novog vlasnika u zemljišne knjige.

Odlučite li se za nas, agencija Dux nekretnine će vam sa zadovoljstvom pomoći u prijenosu računa za režijske troškove struje, vode i komunalnih usluga na vaše ime.

ZA RAZGLED, REZERVACIJU I KUPOVINU NEKRETNINE OBRATITE SE OSOBNO LICENCIRANOM AGENTU:

BOJAN GRUBJEŠIĆ
mob. +385 91 530 4655, Viber, WhatsApp,
e-mail: [email protected]

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 21564

Bojan Grubješić
Agent s licencom
Mob: +385 91 530 4655
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr