SRDOČI, dvoetažni stan od 83,29 m2

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Srdoči, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 15.12.2023.
Oglas pregledan: 348 puta
Šifra oglasa: 5579989

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 83,29 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Kat: 2
Energetski certifikat: C
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Dvoetažni stan u Rijeci na Srdocima, ukupne površine 92,06 četvornih metara, pruža savršen spoj prostranosti i funkcionalnosti. Ova nekretnina nudi mogućnost podjele na dva odvojena stana, pružajući fleksibilnost i prilagodbu različitim potrebama.

Na drugom katu smješten je glavni dnevni prostor, obogaćen prirodnim svjetlom. Prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonicom stvara ugodan prostor za druženje i opuštanje. Opremljena kuhinja, nudi praktičnost i funkcionalnost za pripremu obroka. Natkriveni balkon pruža oazu privatnosti s prekrasnim pogledom na okolicu. Tu su i dvije udobne dvokrevetne sobe, pružajući privatni prostor za odmor i opuštanje. Tuš/WC dodatno doprinosi praktičnosti ove etaže.

Potkrovlje ovog stana pretvara se u zaseban i elegantan prostor. Kuhinja s blagovaonicom čini srce gornje etaže, a prostrana kupaonica s kadom i WC-om pruža luksuz i udobnost. Dvokrevetna soba u potkrovlju predstavlja intimno utočište s dovoljno prostora za udoban život.


Ovaj dvoetažni stan u Rijeci na Srdocima kombinira praktičnost svakodnevnog života s estetskom privlačnošću, nudeći fleksibilnost prostora koji se može prilagoditi vašim životnim potrebama. Pogodan za obitelji ili one koji traže elegantan i funkcionalan dom ili investiciju.


Za razgledavanje i dodatne informacije kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 1996

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga