Ovaj oglas je istekao!

SMART LUKSUZNI STAN NA TOP LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5795477

Cijena:
250.390 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 72,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2023
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u samome centru grada Pule smješten je ovaj trosobni luksuzni stan u kvalitetnoj novogradnji pouzdanog investitora. Stan je smješten na drugome katu završene zgrade i površine je 71,54 m2. Stan posjeduje hodnik, dnevni boravak, kuhinju sa blagovaonicom, kupaonicu, dvije spavaće sobe, lođe. Zgrada predstavlja luksuznu smart home stambenu zgradu koja ima ukupno 30 stanova i prostire se na četiri etaže. Prizemlje zgrade je predviđeno za garažna i vanjska parking mjesta, a stanovi su na katovima. Zgrada je zidana armiranim betonom, fasadni zidovi su od porobetonskih blokova debljine 20 cm, međukatne ploče su debljine 20 cm, AB zidovi debljine 20 cm, a pregradni zidovi su debljine 10 – 15 cm. Vanjska stolarija je ALU ostakljena izo troslojnim LOW-e staklom sa električnim roletama i ugrađenim komarnicima. Stan posjeduje protuprovalna ulazna vrata sa zvučnom izolacijom. Krov je ravan i sa termoizolacijom od 10 cm. Sobe, dnevni boravak i blagovaonica posjeduju hrastov parket prve klase, dok su u kuhinji, kupaonici i hodniku postavljene keramičke pločice. Sanitarna oprema je visokokvalitetna sa walk in tuševima i ugradbenim vodokotlićem. Postavljeno je podno grijanje, a sve sobe u stanu su opremljene inverter klima jedinicama. Stan posjeduje ugrađeni centralni usisivač Sistem Air Wally. Ono što dodatno izdvaja ovu visokokvalitetnu novogradnju jeste smart home sustav BeeHive SG sa centralnim multifunkcionalnim tabletom koja omogućuje sustav pametnog buđenja, programiranje sustava za klimatizaciju i podno grijanje, senzor ugljenikovog monoksida i dima, kontrolu svijetla, video portafon, senzore za potrošnju električne struje, sigurnosne senzore za protuprovalnu zaštitu i drugo. Uz stan se nadokupljuje parkirno mjesto u prizemlju zgrade, garažno mjesto je 20 000 eur, a otkriveno parkirno mjesto je 15 000 eur. Zgrada se nalazi u centru Pule, u blizini svih popratnih sadržaja, škola, vrtića, bolnice, kulturno – povijesnih sadržaja, trgovina, restorana, kafića itd.

Navedeni stan zbog svog luksuza, površine, lokacije, opremljenosti, kvalitete predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg kupca te pruža veliku mogućnost budućem vlasniku u smislu uživanja u istom za svakodnevno stanovanje, a isto tako pruža i mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te nudi veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent