Ovaj oglas je istekao!

SESVETE (Ul.Mesci) - PREKRASAN 4-SOB. STAN 87.68m2, 1.KAT

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kraljevečki Novaki, Sesvete, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 273 puta
Šifra oglasa: 5753598

Cijena:
201.595 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 87,68 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Tel.: 095/564 7500 (Tomislav)
[email protected]
Prodaje se odličan, četverosoban stan površine 87.68m2 (s koeficijentom) na području Sesveta, u Ul. Mesci.
Radi se o stanu na prvom katu zgrade koja je trenutno u fazi gradnje. Ukupno će se sastojati od tri etaže.
NETO POVRŠINAP= stan 79,72m2 + lođa 7,28m2 + parking 12,5m2 = 99.50m2
S KOEFICIJENTIMAstan= 79,72m2x1,0= 79,72m2lođa= 7,28m2 x0,75= 5.46m2parking= 12,5m2 = 12.5m2 x0,2= 2.5m2UKUPNO = 87.68m2
Ovaj moderni objekt visoke klase unutarnjeg uređenja izveden je s velikom pažnjom pri odabiru materijala i rasporeda stanova.
Namjena i oblikovanje građevine
Stambena zgrada je pravokutnog tlocrta s uvučenim vanjskim  prostorima-lođama/terasama. Sastoji se od prizemlja, 1. kata i uvučenog kata. Zgrada sadrži tri stana – 1 stan/etaža.Ulazni pristup u zgradu je sa sjeverne strane. Ulazni prostor i pripadajuće stubište smješteni su u središtu građevine uz sjeverno pročelje. U prizemlju je smješten Stan 1. Stan 1 sadrži ulazni prostor,  predsoblje, dvije dječje sobe, spavaću sobu, kupaonicu, wc, kuhinju, dnevni boravak s blagovaonicom te lođu i pripadajući vrt.Na 1.katu smješten je Stan 2, a sadrži ulazni prostor, predsoblje, dvije dječje sobe, spavaću sobu, kupaonicu, wc, kuhinju, dnevni boravak s blagovaonicom te lođu.Na uvučenom katu nalazi se Stan 3, manje neto tlocrtne površine zatvorenog prostora. Stan sadrži ulazni prostor kojemu pripada dio stubišta, predsoblje, kupaonicu, spavaću sobu, dječju sobu, kuhinju, dnevni boravak s blagovaonicom te tri nenatkrivene terase.
KonstrukcijaStambena građevina bit će temeljena na AB trakastim temeljima.Stubišna jezgra bit će izvedena od armiranog betona. Ostali zidovi bit će izvedeni blok opekom debljine 25cm s kombinacijom vertikalnih i horizontalnih AB serklaža.Međukatne konstrukcije i krovna ploča bit će izvedena od armiranog betona debljine 20cm.Pregradni zidovi će biti od gipskartonskih ploča debljine 10cm.
MATERIJALI
Unutarnje obradeZidovi unutar zgrade bit će ožbukani s vapneno-cementnom žbukom, gletani i ličeni disperzivnom bojom.Stropovi će se pregletati gipsvapnenom masom za izravnavanje – betonfix.Podovi će biti obloženi termo tretiranim hrastovim parketom i keramičkim pločicama u prostorima kupaonica, wc-a i kuhinja.Zidovi kupaonica, wc-a i kuhinje bit će obloženi keramičkim pločicama.Podovi će se izvesti tako da se tijekom eksploatacije građevine trajno osigurava stabilnost, ravna površina i sigurno hodanje, toplinska zaštita, zvučna zaštita, te lako korištenje i održavanje.
PročeljeVanjski zidovi imaju ETICS fasadni sustav ukupne debljine 12cm grafitnog EPS-a sa završnim silikonskim slojem.Krov će biti ravni s toplinskom izolacijom EPS 25cm, s hidroizolacijom od TPO folije sa završnim nasipom batude. 
StolarijaKompletna stolarija je predviđena kao PVC (antracit boje) s troslojnim izo staklom, s ugrađenim rolet kutijama.Unutarnja stolarija je drvena u boji po izboru investitora.
Strojarske instalacijeGrijanje svake stambene jedinice biti će na dizalicu topline zrak-voda.Dizalica izmjenjuje toplinu s vanjskim zrakom i spada u obnovljive izvore energije.Kao energent koristi električnu energiju.Ogrjevno tijelo biti će podno grijanje postavljeno u svim prostorima.Svaka prostorija biti će samostalno regulirana sobnim termostatom sukladno propisu.Priprema potrošne tople vode biti će istom dizalicom topline s integriranim spremnikom PTV-a.Priprema hrane - kuhanje - biti će na električnu energiju.Svi prostori bez vanjskih prozora biti će mehanički ventilirani.Hlađenje će biti zasebnim sustavom dizalice topline zrak-zrak, s unutarnjim jedinicama s direktnom ekspanzijom.Stan ima pripadajuće parkirno mjesto te po dogovoru postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.
Planirani završetak 12/2023.
 
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!