Sesvete,Popovec,4-S penthouse 91,91m2 (S31,S36) s panoramskim pogledom

HOMES & LANDS, obrt za posredovanje u prometu nekretnina, vl. Ilija Tatarović (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Popovec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  098/517-877

Oglas je aktivan od 20.12.2023.
Oglas pregledan: 432 puta
Šifra oglasa: 5584322

Cijena:
206.797 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 91,91 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U Zagrebačkoj gradskoj četvrti Sesvete u naselju Popovec,na istočnoj strani Zagreba,gradi se suvremeni, višenamjenski stambeni projekt prilagođen raznovrsnim potrebama kupaca.
Smještena u naselju Popovec, moderna stambena zgrada na pet etaža poziva različite profile kupaca - od mladih obitelji koje traže prostrane stanove do pojedinaca koji biraju manje prostore.
Ova arhitektonski impresivna zgrada sastoji se od 36 stambenih jedinica, organiziranih u dva ulaza, svaki sa zasebnim liftovima. Podzemna etaža nudi 40 garažnih parkirnih mjesta te dodatnih 28 vanjskih parkirnih mjesta.
(obavezna je kupnja jednog parkinga uz stan).
Nalazi se na lokaciji koja nudi sve što je potrebno za udoban život - od osnovnih škola, vrtića, ljekarni, zdravstvenih ustanova, do raznih ugostiteljskih sadržaja, pošte, crkve i autobusnih stanica - sve unutar nekoliko minuta hoda od zgrade. Autobusna linija 273 povezuje Dubec i Popovec s redom vožnje  svakih 40-tak minuta, dok je stanica za vlak udaljena samo 5 minuta vožnje do Sesveta,a pristup autocestama A1, A2 i A3 udaljen svega 1 minutu vožnje.
Zgrada se gradi s vrhunskim materijalima i opremom, pružajući energetski certifikat A. Armirano-betonska konstrukcija s fasadom od 15 cm stiropora i PVC stolarijom opremljenom termoizolacijskim staklima i aluminijskim roletama osigurava izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.
Garažno parkirno mjesto iznosi 50%,dok je vanjsko parkirno mjesto 25% prodajne cijene po metru kvadratnom i obavezna je kupnja uz stan jedne od ponuđenih opcija, na navedenu cijenu stana.
Stan (S31,S36)) ukupne obračunske površine 91,91m2 sastoji se od ulaznog hodnika,kupaonice,wc-a,kuhinje s blagovaonicom,dnevnog boravka,tri spavaće sobe i velike terase s panoramskim pogledom.
Svaka jedinica će imati etažno plinsko grijanje te keramičke i parketne podove prvoklasne kvalitete. Planirani završetak projekta i useljenje je planirano za 12/2024.
Za više informacija,slobodno nas kontaktirajte na:+385 98 517 877.
Vlasništvo je uredno 1/1, a postoji mogućnost kupnje putem kredita.
Za aktualnu ponudu zapratite whatsapp kanal Homes&Lands nekretnina.
https://whatsapp.com/channel/0029VaAj0xXATRSpjFgmMx0u
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga