Rijeka, Matulji - Luksuzan stan u novogradnji 64 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5840093

Cijena:
258.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 64,00 m²

Opširnije o oglasu

U slikovitim Matuljima, nedaleko od Opatije, smjestio se elegantan stambeni kompleks u kojem se nalazi trosoban stan u prizemlju s vrtnom terasom, stan je ukupne stambene površine 64 m2, odličnog je rasporeda sastoji se od: dvije spavaće sobe, dvije kupaonice te open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom.
Stan sadrži parkirno mjesto.
Dodatne prednosti: – aluminijska vanjska stolarija koja pruža odličnu izolaciju – sustav grijanja i hlađenja pomoću dizalice topline – protuprovalna ulazna vrata – visokokvalitetni materijali. Ovaj stan pruža savršen balans između udobnosti, prekrasnog pogleda na more i izvrsne lokacije, čineći ga idealnim izborom za život ili investiciju. ROH-BAU će biti gotov početkom 2024. a zgrada useljiva krajem 2024. godine.
Zgrada kompleksa nudi spektakularan panoramski pogled na more, čime se svakodnevni život obogaćuje neponovljivim pejzažem Jadranskog mora. Lokacija kompleksa je iznimno povoljna, smještena uz samo more, a opet u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja, uključujući trgovine, restorane i druge pogodnosti.
Pružajući i privatnost i pristup svim potrebnim resursima, ove nekretnine u Matuljima postaju idealan izbor za one koji žele kombinirati ekskluzivnost s udobnošću i praktičnošću života uz more. Dodatni komfor osiguran je parkirnim mjestima za svaki stan, što čini svakodnevni život još jednostavnijim.
Stambeni kompleks nalazi se na odličnoj lokaciji, 5 minuta od centra Opatije i 15 minuta vožnje od centra Rijeke.




Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914848178
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent57082
Direktan link: https://regent.hr/property/rijeka-matulji-luksuzan-stan-u-novogradnji-64-m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga