RIJEKA, KRNJEVO - stan 2S+DB, balkon s pogledom na more

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krnjevo, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  099/346-3377

Oglas je aktivan od 16.05.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5872168

Cijena:
195.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 70,14 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 5
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

RIJEKA, KRNJEVO - stan 2S+DB, balkon s pogledom na more

U ponudu smo dobili stan na Krnjevu, smješten je na petom katu veće zgrade, južne orijentacije, koja osigurava obilje sunca i topline tijekom cijelog dana. Ovaj prostrani stan nudi savršen dom za obitelj koja traži miran život na odličnoj lokaciji, s predivnim pogledom na more.

Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe koje pružaju udobnost i privatnost. Dnevni boravak je povezan s blagovaonicom, stvarajući otvoren i svijetao prostor idealan za obiteljska okupljanja. Kuhinja je funkcionalna i praktična, dok kupaonica i hodnik dodatno naglašavaju funkcionalnost stana. Ostava pruža dodatni prostor za pohranu, čineći stan još praktičnijim za svakodnevni život. Uz stan dolazi i drvarnica koja osigurava dodatni prostor za pohranu.

Jedan od glavnih aduta ovog stana je balkon s prekrasnim pogledom na more, na koji se izlazi iz spavaće sobe ili dnevnog boravka.

Lokacija ovog stana je vrhunska i vrlo tražena. Sve što vam treba nalazi se u neposrednoj blizini – fakulteti, škole, vrtići, trgovine, te gradske linije javnog prijevoza. Ova pozicija omogućuje jednostavan i brz pristup svim važnim sadržajima, čineći svakodnevni život ugodnim i praktičnim.

Ovaj stan je idealna prilika za obitelj koja traži miran i ugodan život na vrhunskoj poziciji. Ne propustite priliku da postane vaš novi dom!

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30413

DUX Rijeka
Mob: +385 99 346 3377
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga