Ovaj oglas je istekao!

RIJEKA, CENTAR - Uhodani posao tri moderna apartmana 1S+DB

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/392-5735, 091/480-8808

Oglas pregledan: 580 puta
Šifra oglasa: 5286111

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 135,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1914
Kat: 3
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

RIJEKA, CENTAR - Uhodani posao tri moderna apartmana 1S+DB s vlastitim balkonima

Rijeka, najveća je hrvatska luka, treći po veličini grad u Republici Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. Grad bogate povijesti i dinamične sadašnjosti, novih vizura i životne radosti. Rijeka ima mnogo lica – sva su zanimljiva i zavodljiva.

Na prodaju smo dobili luksuzno uređenu nekretninu, u samom centru Rijeke. Ovaj predivan gospodski stan od 135 m2 funkcionalno je podijeljen u tri moderno uređena jednosobna apartmana. Svaki apartman sastoji se od open space prostora koji objedinjuje kuhinju, blagavaonu i dnevni boravak, kupaonicu, sobu te vlastiti simpatični balkon što je iznimna rijetkost na tržištu.
Nalazi se u staroj zgradi, bogate povijesti. Zgrada je sagrađena 1914., po projektu Luigija Lupisa u stilu kasnog klasicizma i zajedno s liftom pouzdane austrijske marke Stigler pod konzervatorskom je zaštitom. Taj je lift jedan od šest preostalih secesijskih liftova u Rijeci.
Stan je kompletno obnovljen, adaptiran, namješten stilskim namještajem te oplemenjen kvalitetnim materijalima i uređajima, jedinstvena je prilika pozicijom i uređenjem.
Provedene su nove instalacije vode i struje, klima, opremljen namještajem, tehnikom i uređajima.
Orijentacija stana je jugozapad te je stan topao te malih režijskih troškova.
Uz izvrsnu lokaciju u samom centru grada, stan se nalazi u neposrednoj blizini velikog javnog gradskog parkinga te brojnih turističkih atrakcija, restorana, kafića i trgovina. To ga čini privlačnim odredištem za turiste koji žele istražiti Rijeku i okolicu. Osim toga, višestruke smještajne jedinice omogućuju investitorima da povećaju svoj povrat na ulaganje, pružajući više mogućnosti za iznajmljivanje i maksimiziranje prihoda.
Ovaj stan je pravi dragulj u srcu Rijeke i sjajan izbor za sve investitore koji žele ulagati u nekretnine u ovom području. Svojom luksuznom opremom i izvrsnom lokacijom, ovo je sigurno jedna od najboljih nekretnina na tržištu koja će vam omogućiti da zaradite na svom investicijskom vrhu.

Moguća je konzultacija u vezi daljnjeg vođenja apartmana i turističkog najma, termini gledanja su vrlo fleksibilni, obratite se agentu 0913925735

Ne propustite ovu priliku!

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 21587

Josip Gudeljević
Agent pripravnik
Mob: +385 91 392 5735
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com