RIJEKA, CENTAR, stan na odličnoj lokaciji

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  095/849-7660, 051/858-544

Oglas je aktivan od 21.10.2023.
Oglas pregledan: 396 puta
Šifra oglasa: 5490003

Cijena:
332.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 134,67 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 3
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Rijeka je grad smješten na sjeveroistočnoj obali Jadranskog mora, u Hrvatskoj. Grad je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, povijesti i te odličnoj prometnoj povezanosti

Stan se nalazi u srcu Rijeke, na trećem katu zgrade koja je zaštićeni spomenik kulture. Stan ima ukupnu površinu od 134,67 četvornih metara, što je prilično prostrano i pruža mnogo prostora za udoban život.

Unutar stana, možete pronaći četiri sobe, što znači da ima dovoljno prostora za obitelj, radnu sobu ili bilo koju drugu namjenu koju želite. Također, tu je odvojena kuhinja, što je središnji dio svakog doma gdje možete pripremati obroke i družiti se s obitelji i prijateljima. Osim toga, stan ima izbu, što je korisno za pohranu ili organizaciju stvari.

Dva balkona pružaju priliku za opuštanje na otvorenom i pogledu na okolinu. Kupaonica, nužnik, hodnik i degažman čine ovaj stan funkcionalnim i praktičnim za svakodnevni život.

Naglasak je na tome da je ova lokacija pogodna kako za život tako i kao investicija za najam. Centar grada nudi mnoge pogodnosti, poput blizine trgovine, restorana, kulturnih institucija i prometnih veza. To čini ovu nekretninu privlačnom za one koji žele živjeti u srcu grada ili investirati u najam.

S obzirom na spomenik kulture status zgrade, ovaj stan također nudi poseban šarm i karakter koji će privući one koji cijene povijesnu vrijednost nekretnine.

Ako ste zainteresirani za ovaj stan, svakako se preporučuje dogovoriti razgled kako biste ga bolje upoznali i procijenili. Ova nekretnina ima potencijal za udoban i atraktivan život ili kao investiciju, ovisno o vašim potrebama i planovima. Nazovite agenta !







ID KOD AGENCIJE: 1745

Koraljka Barbir
Agent s licencom
Mob: +385 95 8497 660
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga