RENOVIRAN STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 24.04.2024.
Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5846390

Cijena:
156.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 48,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvanPula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

U centrugrada nalazi se ova vrlo privlačna nekretnina. Renovirana je i u vrhunskom stanju, te se prodaje potpunonamještena. U neposrednoj blizini se nalazi fakultet (studentska menza), svi popratni sadržaji kao što su trgovine, pekare, banke, restorani, kafići i velika tržnica. Stan se nalazi na drugome katu u polupotkrovlju i ima svoje odvojeno brojilo za struju. Nekretnina se sastoji od hodnika i kupaonice a kuhinja, blagovaona i dnevni boravak su međusobno povezani u jednu prostoriju. Na podu su postavljene kvalitetne pločice dok je u spavaćoj sobi postavljen laminat. Spavaća soba je vrlo prostrana sa svojih 25 m2i ima svoj klima uređaj. Kuhinja je kvalitetno prostorno organizirana i sadrži napa uređaj.

Nekretnina je vrlo atraktivna zbog blizine svih popratnih sadržaja i fakulteta, te se zbog toga može i iznajmljivat (posebno studentima zbog pogodnost blizine fakulteta), ali i komotno živjeti s obitelji.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga