RAB, SUPETARSKA DRAGA prvi red do mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Supetarska Draga, Rab, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 04.08.2023.
Oglas pregledan: 472 puta
Šifra oglasa: 5364286

Cijena:
519.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 4+
Površina: 150,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Kat: 2
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Natkriveno parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Predivan stan smješten na otoku Rabu, u idiličnom mjestu Supetarska Draga, nudi izvanredan luksuz i udobnost uz spektakularan pogled na more. Smješten prvi red uz obalu, na samo 10 metara udaljenosti od kristalno čistog Jadranskog mora, ovaj prostrani stan pruža izvanredan osjećaj povezanosti s morem.

Stan se proteže na čak 150 četvornih metara i prostire se na dvije razine, pružajući obilje prostora za udoban i luksuzan život. Na donjoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak koji je elegantno uređen, pružajući udoban prostor za opuštanje uz prekrasan pogled na more. Također se nalazi gostinjski WC, dodatni prostor koji dodatno olakšava život u ovom predivnom stanu.

U stanu se nalaze tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i udobnost za cijelu obitelj ili goste. Elegantno dizajnirane kupaonice nude vrhunsku opremu i udobnost.

Jedinstvena karakteristika ovog stana je vlastiti vez za brod, omogućujući vam da svoj brod ili jahtu jednostavno privežete uz samu obalu, čime se pruža izvanredna mogućnost istraživanja predivnog Jadranskog mora i obližnjih otoka.

Vanjski prostor ovog stana je jednako impresivan kao i unutarnji. Prostrana terasa pruža nevjerojatan panoramski pogled na more i okolinu, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje na otvorenom, druženje s prijateljima i obitelji te uživanje u prekrasnom zalasku sunca. Uz terasu se nalazi i vanjska kuhinja s roštiljem, savršeno mjesto za pripremu ukusnih obroka na otvorenom.

Također, u cijenu je uključena i konoba od 30 četvornih metara, koja nudi dodatan prostor za skladištenje ili druženje.

Za vaše vozilo, osigurana su dva natkrivena parkirna mjesta, čime se dodatno olakšava vaš svakodnevni život.

Ukupno gledajući, ovaj predivan stan na dvije etaže, smješten prvi red do mora u Supetarskoj Dragi na otoku Rabu, pruža izuzetnu kombinaciju luksuza, udobnosti i prekrasnog pogleda na more, čineći ga idealnim izborom za one koji traže istinsku oazu na obali Jadranskog mora.

Za sve dodatne informacije i razgledavanje kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 1451

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga