RAB - KAMPOR stan s bazenom, terasom i vlastitim vrtom

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kampor, Rab, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 12.12.2023.
Oglas pregledan: 366 puta
Šifra oglasa: 5576735

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,18 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Dvosobni stan s bazenom u prizemlju na otoku Rabu, smješten u naselju Kampor, pruža udoban i praktičan životni prostor na samo 450 metara udaljenosti od mora. Stan ima površinu od 65,18 četvornih metara, čime pruža dovoljno prostora za ugodan boravak.

Ulaskom u stan, nailazimo na prostrani dnevni boravak, koji je centralni prostor stana. Dnevni boravak povezan je s kuhinjom, stvarajući otvoren i svijetao prostor za obiteljska okupljanja i druženje. Kuhinja je opremljena suvremenim aparatima i funkcionalnim elementima za pripremu obroka.

Stan ima dvije spavaće sobe, čime pruža dovoljno privatnosti za stanare. Kupaonica s tušem i WC-om pruža praktičnost za svakodnevnu upotrebu, dok druga kupaonica dolazi s kadom i perilicom rublja, što dodatno olakšava svakodnevne potrebe domaćinstva.

Posebno je značajno da stan dolazi s dva vlastita parkirna mjesta, čime se osigurava sigurno parkiranje vozila. Vlastita okućnica površine 250 četvornih metara i grill pruža mogućnost uživanja na otvorenom prostoru, bilo za odmor, druženje ili vrtlarstvo.

Dodatna pogodnost koju stan nudi je upotreba bazena, što pruža dodatnu razonodu i uživanje tijekom sunčanih dana. Ova zajednička površina idealna je za opuštanje i druženje s obitelji .

Sve u svemu, dvosobni stan na Rabu u naselju Kampor pruža kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i blizine mora, čineći ga atraktivnim domom ili investicijom.

ID KOD AGENCIJE: 1971

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga