RAB, BANJOL novogradnja s pogledom na more i 150 m od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Banjol, Rab, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 26.03.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5805016

Cijena:
393.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 90,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: 1
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ovaj moderan stan u novogradnji nalazi se u prekrasnom naselju Banjol na otoku Rabu. Sa svojih 90 četvornih metara prostora, nudi udoban i prostran životni prostor za vas i vašu obitelj. Smješten je svega 150 metara udaljen od kristalno čistog Jadranskog mora, što vam omogućuje nevjerojatan pogled na plavu dubinu i osjećaj blizine prirodi.

Jedna od ključnih prednosti ovog stana je njegova izvanredna lokacija, udaljena svega 1000 metara od starog grada Raba. Šetnjom uz more, možete uživati u šarmu i povijesnom bogatstvu grada, istraživati njegove uske uličice, otkrivati skrivene kutke i uživati u lokalnim restoranima i trgovinama.

Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, pružajući vam dovoljno privatnosti i komfora za vas i vaše goste. Dvije moderno uređene kupaonice dodatno olakšavaju svakodnevni život. Prostrana lodžija površine 16 četvornih metara idealna je za opuštanje na svježem zraku, bilo da uživate u jutarnjoj kavi s pogledom na more ili u večernjem opuštanju uz zalazak sunca.

Ovaj stan dolazi s dva osigurana parkirna mjesta, što vam olakšava svakodnevno parkiranje i omogućava vam siguran prostor za vaša vozila.

Ukratko, ovaj moderan stan nudi savršenu kombinaciju udobnosti, luksuza i izvanredne lokacije. Sa spektakularnim pogledom na more i blizinom starog grada Raba, ovo je prilika za životni stil koji ste oduvijek sanjali.

Za sve dodatne informacije i razgledavanje slobodno nam se obratite.

ID KOD AGENCIJE: 2463

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga