Pula, Veruda, predivan dizajnerski trosobni stan s prostranom teras...

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 27.06.2023.
Oglas pregledan: 638 puta
Šifra oglasa: 5319909

Cijena:
276.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 80,11 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1990
Kat: 3
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodajemo vrlo zanimljivu nekretninu u zgradi intimnijeg tipa sa svega sedam stambenih jedinica u mirnom prigradskom naselju Verude Porat.
Stan zauzima ukupnu površinu od 80,11 m2 te je smješten na trećem katu.
Sastoji se od dnevnog boravka orijentiranog na jugu tako da prostoru pruža toplinu i svijetlost, velike natkrivene terase s pogledom na lučicu Marine Veruda, kuhinje, dvije spavaće sobe, hodnika, ostave i kupaonice.
Stan je kompletno renoviran 2023. godine, kvalitetan dizajnerski namještaj izrađen po mjeri od renomiranih proizvođača, podno grijanje u svim prostorijama osim spavaćih soba gdje je postavljen kvalitetan hrastov parket, podna izolacija i hidroizolacija na terasi i kupaonici, kvalitetne talijanske pločice, unutarnja stolarija izrađena po narudžbi, kompletno postavljena nova instalacija za struju te zamijenjene cijevi vode. Parking je osiguran na javnoj površini ispred zgrade.
Ova nekretnina ima vrlo pogodnu lokaciju obzirom da se nalazi na par koraka od svih potrebnih sadržaja za ugodan obiteljski život, te zbog blizine mora i divnih plaža na prepoznatljivoj Verudeli ili prestižnoj Pješćanoj Uvali, idealna za investitore u turističkoj branši ili za cjelogodišnje iznajmljivanje.

Šifra objekta: S-1520

Energetska klasa: A

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga