Pula, Veruda, moderno uređen stan sa pogledom na more

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 10.05.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5863677

Cijena:
156.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 1-sobni
Površina: 31,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Energetski certifikat: U izradi
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U Puli, na području naselja Veruda, prodajemo moderno uređen stan neto korisne površine 31 m2.  Nalazi se na drugom katu stambene zgrade sa liftom, na jugozapadnoj strani zgrade.
 
Stan se sastoji od tri prostorije, dnevnog dijela, kupatila i spavaće sobe, te loggie sa koje se pruža prekrasan pogled na more.
U dnevnom dijelu smještena je potpuno namještena i opremljena moderna kuhinja te opuštajući dnevni boravak sa kožnim foteljama. Iz dnevnog dijela se izlazi na loggiu koja zbog svog položaja i pogleda na more ima gotovo terapeutski učinak jer je kao stvorena za trenutke uživanja na svježem zraku. Novouređeno kupatilo sa tušem je jako prostrano i opremljeno novim uređajima. Iz udobne spavaće sobe se također pruža pogled na more.
 
Stan je u potpunosti adaptiran prije nekoliko godina, te su sprovedene sve nove instalacije klime, struje i vode. Postavljeno je podno grijanje na struju, talijanska keramika, PVC stolarija sa roletama, protuprovalna ulazna vrata i visokokvalitetan klima uređaj. Stan je odmah useljiv jer se prodaje potpuno opremljen i namješten, što je ključna prednost pri donošenju odluke o kupnji ovog stana.
 
Ovaj stan predstavlja veoma luksuznu i jedinstvenu nekretninu zbog svoje nezamjenjive lokacije, blizine svih popratnih sadržaja, svoje opremljenosti, te predivnog pogleda na more i nudi budućem vlasniku jako ugodne trenutke boravka.
 
Za više informacija i razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga