Pula, Veruda, komforni stan 100 m2 na odličnoj lokaciji, blizina mo...

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 930 puta
Šifra oglasa: 5121694

Cijena:
228.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 96,59 m²
Grijanje: Plinske peći
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2007
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodajemo lijepi prostrani stan, udaljen svega 5 min pješice od prekrasnih uvala i plaža na Verudi. Nalazi se u prizemlju poslovno-stambene zgrade novije gradnje, a zauzima ukupnu površinu od 96,59 m2. Sastoji se od ulaznog predsoblja, open space kuhinje s blagovaonom te dnevnim boravkom koji se može podijeliti te dobiti lako dodatnu spavaću sobu s izlazom na loggiu, velika terasa u vlasništvu od cca 60 m2 bruto površine, kupaonica te spavaća soba.
Od opreme sadrži klimatsku jedinicu, hidromasažni tuš, kompletno namješten te se takav i prodaje, PVC stolarija, kvalitetan parket u sobama, postavljena nova hidroizolacija na terasi prije godinu dana, pod garancijom, brojila su zasebna te stan spojen na gradski plin stoga dodatna opcija grijanja putem centralnog. Parkirno mjesto zagarantirano ispred zgrade.
Zbog odlične lokacije, nedaleko od plaža i svih sadržaja na Verudi za samo par minuta laganog hoda, kvalitetne novije gradnje, ova nekretnina je odlična prilika za komotan obiteljski život, odmor, ili za najam.

Šifra objekta: S-1218

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga