Pula, Stoja, trosobni obiteljski stan na top lokaciji, drugi kat, l.

Lokacija  Stoja, Pula, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/900-6656, 052/354-434

Oglas je aktivan od 04.01.2023.
Oglas pregledan: 744 puta
Šifra oglasa: 5149522

Cijena:
185.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 60,69 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1980
Kat: 2. kat
Energetski certifikat: C
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

Prodajemo stan na najtraženijoj lokaciji u Puli, 200 m od popularnog kupališta Valkane te šetnice Lungo Mare, nalazi se na drugom katu jako kvalitetne starije novogradnje, s novim liftom.
Zauzima ukupnu površinu od 60,69 m2 te se sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonice te šupe u podrumu. Parkirno mjesto osigurano isključivo za stanare ispred i iza zgrade.
Stan je renoviran, postavljena PVC stolarija, novije sanitarije, podovi te unutarnja stolarija. Grijanje na struju putem klimatske jedinice.
Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je spojena na gradski plin, postavljena su nova ulazna vrata sa prednje i stražnje strane iste, opremljena je video nadzorom i tek obnovljenim liftom, a na zadnjem katu nalazi se zajednički krov s kojeg puca panoramski pogled sa svih strana svijeta na cijeli grad, otvoreno more i Pulski zaljev s popularnim "divovima".
Obzirom na izuzetnu lokaciju i sve sadržaje kojima je okružena, ova nekretnina nudi siguran profit za buduće vlasnike koji se žele baviti turizmom tokom cijele godine ali i za kvalitetan obiteljski život.

Šifra objekta: S-1379

Energetska klasa: C

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga