Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Pula, Marina Veruda, simpatičan jednosoban stan na I. katu 39,23 m2

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Nova Veruda, Pula, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas pregledan: 327 puta
Šifra oglasa: 5603037

Cijena:
140.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 39,23 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2000
Energetski certifikat: B
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Marina Veruda je smještena u pitomoj lučici, okružena mediteranskim raslinjem, na južnoj strani grada Pule i samom jugu poluotoka Istre. Proteže se duž 1500 metara istoimenog zaljeva sve do Pješčane Uvale, a raspolaže sa 630 vezova u moru. Nudi iznimnu sigurnost u prekrasnom zaljevu, tik do grada-poznatog po veličanstvenom rimskom amfiteatru i iznimnoj kulturnoj baštini, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi i širokom rasponu atrakcija.
Osim ljetnih mjeseci, Marina živi intenzivno i tokom cijele godine, stoga je ovaj stan idealna prilika za budućeg vlasnika.
Stan smješten na I. katu zgrade, ukupne korisne površine 39,23 m2, kojeg čine: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupaonica, loggia te ostave koja se nalazi u podrumu zgrade.
Grijanje i hlađenje je osigurano putem klima uređaja.
Parking za stanare je osiguran uz zgradu, a nasuprot zgrade, nekoliko koraka dijeli do javnog prijevoza ( autobusne stanice ).
Stan se prodaje potpuno opremljen kao i na slikama.
Osim što nudi privilegiranu lokaciju i odličnu prometnu povezanost, ovaj stan će ispuniti sva očekivanja onih koji traže spoj obiteljskog uživanja i praktičnosti svih potrebnih sadržaja, koji će zajedno pružiti neponovljivu priliku za savršen dom.
Stan se nalazi u neposrednoj blizini turističkog naselja Verudela, na kojoj se nalaze brojne plaže, omiljene među gostima koji tijekom turističke sezone odsjedaju u obližnjim hotelima smještenima neposredno uz morsku obalu.
Za više informacija slobodno nas kontaktirajte: + 385 95 2777 177