Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

PULA, dvoetažni stan 96,99m2, 3SS, dvije kupaonice,parking i ostava

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  095/277-7177

Oglas pregledan: 1300 puta
Šifra oglasa: 4974262

Cijena:
261.075 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 96,99 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U centru Pule prodaju se stanovi u zgradi koja se nalazi na odličnoj lokaciji. U prizemlju se nalaze parkirna mjesta (natkrivena), dok su na ostalim etažama dvosobni i trosobni stanovi, koji će biti opremljeni visokokvalitetnom keramikom i sanitarijama, a sve prostorije su klimatizirane za grijanje/hlađenje. Na svakoj etaži je po 7 stanova, a zgrada će imati lift.
Prodaje se dvoetažni stan koji se nalazi na četvrtom katu i galeriji, a sastoji se od ulaznog hodnika s garderobom, dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonom, velike lođe, jedne spavaće sobe, kupaonice te stepenište koje vode na galeriju. Na galeriji se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica, sveukupne površine 96,99m2.
Parking mjesto i ostava su uključeni u cijenu stana.
Oprema zgrade: Demit fasada debljine 10 cm, PVC stolarija u antracit boji s dvoslojnim staklom, LOW-E premazom stakla i punjena Argonom, Staklene stijene su podizno klizne sa električnim roletnama, termoizolacija ravnog krova stirodurom debljine 15 cm. Oprema stana: klima uređaj inverter 3,5 kW, roletne, parlafon, utičnice i prekidači, satelitska i zemaljska antena, električno podno grijanje u kupatilu, dnevnom boravku i hodniku, kupaonski namještaj, bojler, keramika u svim prostorijama osim spavaćih soba, laminat u spavaćim sobama, protuprovalna vrata.
Planirani završetak: kraj 2024.godine.