PROSTRANI STAN U NOVOGRADNJI SA ZAPANJUJUĆIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5792453

Cijena:
289.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 70,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre nedaleko Pule, najvećeg grada Istarske županije smješteno je jedno malo priobalno naselje zvanoPeroj. Većina potrebnih sadržaja, kao i starogradska jezgra iz rimskog doba spomenutog naselja smješteni su na brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, a ono što naselje čini još posebnijim jest blizina priobalja sa predivnim šljunčanim plažama i novouređene šetnice. Zahvaljujući nezamjenjivoj lokaciji ikontinuiranim ulaganjem u infrastrukturu, kulturne i turističke sadržaje naselje Peroj podiže svoju razinu kvalitete, što ga iz godine u godinu kao mjesto za život osim stranim državljanima čini još privlačnijim domicilnome stanovništvu.


Upravo u Peroju na ovoj atraktivnoj lokaciji nalazi se novoizgrađena zgrada sa ukupno 5 stanova i proteže se na 4 etaže, suteren, prizemlje, prvi i drugi kat. Zgrada je smještena na samo pola kilometra do uređenih plaža, a u blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput trgovina, restorana, kafića, škole, vrtića itd.Na jugozapadnoj strani zgrade na drugom katu nalazi se ovaj prekrasan prostrani stan ukupne površine 70 m2sa uključenom galerijom, jednim parkirnim mjestom i dvije terase.Stan se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, te kuhinje spojene sa dnevnim boravkom u open space konceptu iz kojeg postoji izlaz na terasu sa koje se pruža pogled na more, Brijunsko otočje i okolnu prirodu. Polukružnim stepenicama omogućen je pristup galeriji koja se sastoji od kupaonice i kuhinje, te se iz spomenutog prostora izlazi na prostranu terasu sa vanjskim jacuzzijem sa koje se pruža pogled na more i Brijunsko otočje, a pogled seže sve do Barbarige i Vodnjana.Sve prostorije biti će opremljene PVC stolarijom sa dvoslojnim staklom, a podne obloge u svim prostorijama biti će obložene veoma kvalitetnom talijanskom keramikom, dok će kupaonica biti opremljena svom potrebnom sanitarijom. Termoizolacija je debljine 10 cm, a sustav grijanja i hlađenja biti će omogućen podnim grijanjem i klima uređajem, dok kamin u ulaznom predprostoru ostavlja otvorenu mogućnost grijanja na drva ili pelete. Planirani završetak radova je najranije kraj proljeća 2024. godine, odnosno početak ljeta 2024. godine.



Neprocjenjiva lokacija, prostranost i funkcionalnost stambenog prostora, te prekrasan pogled na more, Brijunsko otočje i okolnu prirodu budućem vlasniku ove nekretnine omogućava veliki komfor i privatnost ako ju želi koristiti za vlastito stanovanje ili jako brz povrat uloženih sredstava ukoliko ju odluči iznajmljivati.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:


Dean Žunić
Licencirani agent
+385 98 174 86 80
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga