PROSTRANI STAN U CENTRU SA VELIKIM POTENCIJALOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5795410

Cijena:
480.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 120,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1900
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u samome centru grada Pule na drugom katu smješten je ovaj prostrani stan sa dvije zasebne stambene jedinice površine 120 m2. Stanovi se nalaze u austro ugarskoj zgradi kamene gradnje sa velikim brojem prozora i otvora koji nam pružaju veliku osvijetljenost objekta sa raznim mogućnostima podjele da li u manje stambene jedinice, sobe ili korištenje prostranog stana za svakodnevno stanovanje blizu svih popratnih sadržaja za život. Jedna stambena jedinica je kompletno renovirana i sastoji se od ulaznog pred prostora, kuhinje, dnevnog boravka, spavaćeg dijela i kupatila, dok se druga koja je pomno održavana sa potrebom manje adaptacije trenutno koristi za stanovanje te se sastoji od prostranog hodnika, velikog kupatila, kuhinje sa prostorom za ručanje, komforne terase što je raritet u ovakvim objektima, ostave, toaleta, zasebnog dnevnog boravka, predivne spavaće sobe i dvije manje prostorije koje se mogu koristiti kao radne prostorije ili spavaće sobe. Pored stambenog prostora u prizemlju se nalazi pomoćna prostorija na korištenje ovom stanu površine 20 m2, stan posjeduje i dva parkirna mjesta u okviru okućnice zgrade gdje vlasnik posjeduje automatsko električno otključavanje parkinga. U stanu je sprovedena plinska instalacija pomoću koje se stanovi koriste centralnim grijanjem na gradski plin, posjeduje jednu jedinicu klima uređaja, predivnu drvenu stolariju kao i ručno rađena drvevena ulazna i sobna vrata. Stan se prodaje sa određenim pokretninama u nekretnini ovisno o dogovoru sa prodavatelje, te se sadrži još jednu posebnost koja će biti prenesena kupcima prilikom ogleda nekretnine.

Navedeni stanovi zbog svoje površine, potencijala i nezamjenjive lokacije predstavljaju veoma zanimljive nekretnine za budućeg kupca, te pružaju veliku mogućnsoti budućem vlasniku u smislu uživanja u istima za svakodnevno stanovanje, a isto tako pružaju i mogućnosti bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga